Без категория

45-г. бивш шофьор от ДАП облече новите си дрехи и се самоуби след 7 г. без работа

пушка флоберка

Бивш шофьор от ДАП – Кюстендил се самоуби с пушка самоделка. 45-годишният Румен Васев сложи край на живота си в къщата на родителите си в невестинското село Четирци. Трупът на мъжа бил открит от негови приятели около 18:00 часа. Беше си облякъл новите дрехи и се застрелял с флоберка, преправена за бойни патрони, разказаха жители на малкото невестин­ско селце.

Според съселяните му преди седем години Румен останал без работа и се вър­нал на село, за да се опита да подпомогне семейството си в справянето с живота. Първоначално садил градина в двора, имал дръвчета и ни­ви с жито, но после полека- лека се отчаял.

Така и не знаем какво го е подтикнало да сложи край на живота си точно в този ден и момент, сигурно му е писна­ло от безизходицата, комен­тират съселяните му.

Според тях семейството на Васев останало в Кюстен­дил, жена му имала работа, а само преди няколко месе­ца синът им завършил сред­ното си образование.

Не знаем какво правят в града, тук не идват често, а той си живееше постоянно на село, споделят съседи от се­лото на почерненото семей­ство.

По случая е образувано досъдебно производство в Кюстендилска окръжна про­куратура, откъдето разслед­ват обстоятелствата около смъртта на Румен Васев.

Това е стандартна практи­ка, когато има неизяснена смърт, казаха от държавното обвинение в Кюстендил.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене