Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

3 автомобила на фризьорка и бивш кандидат-кмет опожарени, племенникът им в гръцки затвор за наркотици

Три леки автомобила, собственост на семейство Феридарови от с. Склаве, община Сандански, изгоряха в огнен ад.

Млад мъж от Лешница в кома след тежка пневмония

Животът на 45-годишният Ю. Димитров от санданското село Лешница е в опасност, той е приет по спешност в реанимация на благоевградската болница, изпаднал в кома. Мъжът е с тежка пневмония, с дихателна недостатъчност и остро възпаление на мозъка – менингит.

4-ма ЮЗУ студенти представят България на Олимпиадата в Сочи

Четирима студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще представят България на Зимните олимпийски игри в Сочи, които започват на 7 февруари.

3-ма ортопеди напуснаха санданската болница, ще правят операции по поставяне на изкуствени стави в МБАЛ – Благоевград

След 30-годишна лекарска практика завеждащият травматологичното отделение в МБАЛ „Свети Врач“ в Сандански д-р Васил Караиванов напусна болницата в курортния град.

“Вяра”

7-месечно бебе във фрак стана шафер на сватбата на родителите си

7-месечно бебе във фрак стана шафер на родителите си в Дупница. Невръстната звезда Александър беше най-голямата атракция на сватбено тържество, което събра над 100 души в ресторант „Универсал”. По слава го конкурираха само гостите от Шри Ланка. Семейство с две деца бяха дошли от Шри Ланка, за да вдигнат наздравица с младото семейство. Имаше и гости от Ливан.

Изповед: Отец Благой: С пистолети в ръце Пламен Галев и Ангел Христов ми забраниха да разследвам аферите на отец Паликарски, заплашиха ме: Знаеш, че имаме пари и власт… и можем да те очерним във всички вестници… да те направим по-црън от гяволо… А знам, че имаш жена и деца… мисли какво ще правиш занапред…!”

Потресаващи разкрития за крупни финансови злоупотреби и облагодетелстване чрез имоти на църквата хвърли в публичното пространство срещу архиерейския наместник на Дупнишка духовна околия – отец Георги Паликарски, председателят на църквата „Покров Богородичен” отец Благой.

Благоевградски полицаи разбиха канал за трафик на хора в Македония, 17 афганистанци пипнати край Дамяница

Пресечен е мащабен канал за трафик на хора. Микробус, превозващ 17 афганистански граждани, е задържан  в землището на Сандански. Това съобщиха на брифинг вчера директорът на ОД на МВР – Благоевград комисар Георги Костов и директорът на Регионално звено „Гранична полиция“ – Кюстендил комисар Васил Демиревски.

Кметът Андон Тотев прати изненадваща проверка на търговците на открито в Сандански, 7 хванати в нарушение

Търговците на открито в Сандански масово подават декларации с невярно съдържание на квадратури на заетите от тях площи при ползването на общински терени. В тази връзка кметът на общината Андон Тотев е издал заповед за проверка на търговците на кооперативния пазар в града.

Светлин Русев: Мая Манолова ни праща за зелен хайвер. Искаме среща с Цацаров!

„Г-жа Мая Манолова ни праща за зелен хайвер“. Това бе коментарът на Светлин Русев след думите на Мая Манолова, че „истериите около проекта за нов Наказателен кодекс са абсолютни раздувки“.

„Не виждам защо трябва да се срещам със Светлин Русев и всички други, които вдигат скандали около промените, защото няма прието нищо конкретно“, добави тя.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене