Изграждат паметник на войводата Аргир Манасиев в Благоевград

main_b

снимка: ВМРО

В Благоевград евродепутатът Ангел Джамбазки проведе първия си официален приемен ден с граждани от областта. Всяка първа събота от месеца заместник-председателят на „ВМРО – Българско национално движение“ ще бъде на разположение за въпроси и предложения на жителите на Благоевград от 15 часа в офиса си на булевард „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.

Двадесетина души очакваха Джамбазки със свои предложения, оплаквания и жалби. На въпросите на хората освен Джамбазки отговаряше и народният представител от Пиринска Македония от Патриотичен фронт-НФСБ-ВМРО – Атанас Стоянов.

Преди време Стоянов пое ангажимент да участва във всеки приемен ден на евродепутата Ангел Джамбазки в Благоевград, за да получава пълна представа за проблемите на жителите в региона.

Депутатът от Сандански поясни: „По този начин въпросите и жалбите ще достигат и до българския парламент освен до Европейската комисия, с което ВМРО се надява да бъде полезно на хората. Надявам се юридическото ни образование на мен и на Ангел да бъде от полза“.

Освен поетите ангажименти относно запитванията на гражданите, двамата депутати поеха инициативата съвместно с Община Благоевград да изградят паметник на воеводата Аргир Манасиев, както и да подпомогнат работата на ЦДГ № 6 „Детелини“ с направата на стелажи, които да улесняват децата и техните родители.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене