БСП активистът и бъдещ банкер Ахмед Пингов събра колеги и приятели за ЧРД

main_b

снимки: личен архив

Активистът на младежката организация на БСП в Благоевград и бъдещ банкер Ахмед Пингов отпразнува с голям купон рождения си ден, който ще остане паметен както за него, така и за цялата му компания.

Празненството бе във вторник в благоевградко хитово заведение и продължи до малките часове, като емоционалните празнуващи нажежиха дансинга до червено.

По стара традиция личният празник на младия финансистпродължава дни след рождената му дата, което се случи и тази година.

Много поздрави, пожелания и подаръци получи рожденикът за своя празник, но най-важното за него остават колегите и приятелите му, които за пореден път показаха искреното си уважение и признаха, че високо го ценят като човек, приятел и колега.

Първите горещи благопожелания и приятни изненади студентът във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите с филиал в Благоевград получи от колегите си в БНП „Париба“, където той работи в момента.

Ахмед Пингов не крие, че все още го държи празничното настроение, а купоните по случай рождения му ден продължават почти всяка вечер в домашна обстановка.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене