Местният политик и бивш ресторантьор Красимир Роячки драпа за поста шеф на Басейнова дирекция – Западнобеломорски регион!


photo_verybig_489628

Както Топ ПРЕСА писа, досегашният шеф Чавдар Моллов е пътник, отчайващо се опитва да се спаси от уволнението с влиянието на ДПС!

Старата страст на извест­ния благоевградски политик от ГЕРБ Красимир Роячки – директорският стол на Басейнова дирекция – За­паднобеломорски регион, отново е актуална. От доста време насам местният поли­тик и народен представител от ГЕРБ в парламента на Благоевград драпа със зъби и нокти да седне на стола на скандално известния инж.

Чавдар Моллов. За да по­стигне тази си цел, освен по­литически и икономически инструменти Роячки полз­вал и стари тактики, позна­ти от времето на ДС. За да компрометира достатъчно името на Моллов и да подси­ли политическото решение той да бъде уволнен Краси­мир Роячки изготвил серия анонимни доноси до реди­ца компетентни институции срещу него. Ползвал е и наши журналистически раз­следвания, свързани с дей­ността на Басейнова дирек­ция. Но откъде тази воля на Роячки да стане директор на местната институция? Както е известно, Басейнова ди­рекция контролира изграж­дането и експлоатацията на ВЕЦ-ове и язовири в региона, като се стигне до личите бунари на гражданите. В първите пера има доста пари и всяко дете в Югоза- падна Бъл­гария знае това. С поема­нето на юздите в             Басейнова ръката на Роячки ще целуват всички инвес­титори в тази посока и стро­ителни фирми за до­бив на инертни матери­али, а това си е направо „златно влияние. Моллов току-така оба­че няма да отстъпи и да даде кокала. Същият не спира да се полза от вли­янието на партия ДПС и лично на народния пред­ставител и зам.-пред- седател на парламента Алиосман Имамов, за­щото навсякъде пара- дира с името му. Кой ще издържи? Само времето ще покаже, но предвид доста скандалната и компрометирана рабо­та на Чавдал Моллов нищо чудно скоро Роячки да седне на стола му, ако, разбира се, някой от собствената му партия ГЕРБ не му подлее вода. А там подобни индивиди – бол.

Вестник „Топ Преса“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене