ШОК! ШОК! ШОК! Наркотиците в Гоце Делчев излизат ИЗВЪН КОНТРОЛ!

pua_marihuaneВреме е да засегнем един проблем, който всички се правим, че не срещаме и не виждаме. Проблем, който, за съжаление, става все по-голям и все по-сериозен.

Родители, обърнете внимание на децата си! Преди 10-20 години страшното беше, че децата между 10-12 клас пушеха цигари. Сега това се приема за нещо нормално. Тенденцията, която е притеснителна обаче е, че все повече млади хора употребяват наркотични вещества. Ако не всеки ден, то през ден в пресата се появяват статии за млади граждани, заловени с наркотици.image

В Гоце Делчев нещата излизат извън контрол. Сдобиването с наркотици е толкова лесно, че в днешно време е по-трудно да си намериш качествен хляб, отколкото качествен наркотик.

Скъпи родители, призоваваме ви. Обърнете внимание на децата си. Според слухове, Гоце Делчев е града на второ място, след Сандански, с най-голямо потребление на марихуана в югозападна България на глава от населението.

6152.ThumbLНа вниманието на всички институции, медии, училища и родители! Покрай училищата, в малки магазинчета и закусвални, децата ви употребяват наркотици! Необходимо е веднага да се извършат съответните проверки и да се вземат незабавни мерки! Призоваваме всички наши читатели, които имат информация по случая, да се свържат с нас!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене