След публикация в Топ Преса

Dobrinishte_Podpiska

След като ние първи публикувахме материал озаглавен: “Жители на Добринище започнаха подписка, потърсиха Топ Преса за съдействие”
В която писахме, че “Над 400 подписа са вече събрани жителите на Добринище с искането да бъде сложен край на порочните практики за незаконното ползване на частни земеделски земи от земеделските производители в тяхното землище. Хората се обединили и искат да сложат край на незаконните практики за отдаване на собствените им земеделски земи”
Некоректните ползватели на земите са се уплашили и са започнали да изплащат дължимите суми на собствениците на земите. Добринищани отново потърсиха Топ Преса, за да споделят новината и да ни благодарят за това, че медията ни е винаги близо до хората, които имат нужда от помощ. “След, като излезна статията във вестника започнаха да ни търсят и да се извиняват. Те разчитаха на това, че ние ще си мълчим и ще търпим. Много сме благодарни на екипа на Топ Преса, вие сте страхотна медия. Да сте живи и здрави и все така да помагате на хората в нужда. След като са прочели статията в Топ Преса идваха и от другите Югозападни медии дори идваха и от БТВ да си направят репортаж за новините. Но ние знаем кой помага… Топ Преса, другите медии просто търсят сензацията. Благодарим ви.” Ни пишат в писмото си жителите на Добринище. И ние благодарим на верните си читатели, които знаят че винаги могат да разчитат на тяхната медия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене