ВИДЕО:Два дни до големия финал на „The Voice Factor“ Гоце Делчев

фдфд


 

Неврокопският „Войс фактор“ да стане конкурс за таланти от Югозападна България, замислят организаторите

След много успешно проведеният през миналата година конкурс „Градът търси таланти“, инициаторите от ученическия парламент при НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев, тази година са решени да разширят територията на конкурса от цялата Благоевградсака област. Кастингите за най-добър музикален изпълнител в конкурса „Войс Фактор“ се проведоха в Гоце Делчев и Благоевград. Явиха се 32-ма кандидати от Гоце Делчев, Благоевград, Петрич, Сандански и Дупница. До финалът на 30 януари в Домът на културата в Гоце Делчев, журито от професионални музиканти допусна 11 от кандидатите.

За концертът на финалният кръг, само за два дена са продадени 200 билета, което е показателно, че гражданският интерес към културната проява в Гоце Делчев е голям, похвалиха се организаторите.

Водещите на шоуто: Костадин Великов, Александър Малаков и Ерджан Саид канят гражданите и гостите на Гоце Делчев на 30 януари от 18 часа, да се насладят на изпълненията на нечувани до сега таланти

За финалистите са предвидени само две наградаи  – на публиката и на журито, на стойност по 500 лв. Конкурсът „Войс фактор“ в Гоце Делчев да стане редовен конкурс за млади таланти от Пиринско е амбицията на организаторител.


 

22

 


 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене