Местния печат

печат

„Вяра“

ОбС шефът Костадин Костадинов праши с БМВ последен модел в Дупница, декларира ремарке

Шефът на ОбС Дупница Костадин Костадинов бръмчи с последен модел БМВ, но декларира ремарке до 500 кг за 500 лв. Пред Сметната палата Костадинов разкри, че в гаража си има фолксваген за 10 300 лв., купен миналата година, и лек авомобил нисан, с който се е сдобил срещу пет стотачки. За луксозното БМВ обаче няма и дума в декларацията. „На брат ми е, но аз го карам. Да знаете само какви оризови плантации има в Италия”, с усмивка коментира Костадинов, който е любител и на велосипедите.

Д-р Пандев кани Гошев да поеме управлението на болницата в Благоевград, забраниха му да подписва договори за над 500 лв.

Шефът на МБАЛ – Благоевград, д-р Владимир Пандев получи ограничителна заповед за подписване на договори на стойност над 500 лева. Забраната е от Министерството на здравеопазването. „Това е опит за унищожаване на държавното лечебно заведение. До момента съм работил с договори за над 14 млн. лева. В чий интерес го прави министър Москов“, попита риторично д-р Пандев.

Ивайло Златанов и Златка Яневска се острят  за началническия пост в РИО-Благоевград

Ивайло Златанов и Златка Яневска се изправиха един срещу друг в битка за началническия пост в Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград. Кандидатурите и на двамата са изпратени в образователното министерство и до дни трябва да стане ясно кой ще бъде победител и ще заеме ръководния пост на 2 февруари, научи „Вяра”.

Военноинвалид от Кюстендил икономисва от храната, за да пътува, Димитър Камберски: Със 190 лв. пенсия ям попара, глезя се с месо веднъж в месеца

82-годишният военноинвалид Димитър Камберски от Кюстендил връзва месеца с близо 190 лева пенсия. „Много е трудно да изкараш тези 30 дни. Лишил съм се от много неща, но не мога да си забраня пътуванията. Често отскачам до приятели в столицата, тъй като и билетът ми до там излиза 2,60 лева. Ползвам железопътния транспорт, тъй като имам 50 % намаление, а и отделно съм военноинвалид.

С 3,5 промила Христо Панев счупи рекорда за пиян шофьор в Гоце Делчев 

43-годишният Христо Панев от Гоце Делчев постави нов рекорд за шофиране в нетрезво състояние. На 28 януари около 21 часа на ул. „Дунав” полицейски патрул от РУП-Гоце Делчев спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес”, който се движел на зигзаг. Зад волана на возилото бил 43-годишният Христо Панев, чиято проба с техническо средство показала рекордните 3,5 промила алкохол в издишания въздух.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене