Местния печат

печат

„Вяра“

Разследване: Майката на пребития Николай – Радослава Дичева: Изкараха побоя над сина ми хулиганско меле

Районната прокуратура в Депница сведе побоя над сина на инспектора от РЗИ Радослава Дичев в дискотека „Континентал” до детски бой с нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди. 23-годишният Николай Дичев беше смазан от бой на 29.11.2014 г. от кикбоксьора Славчо Павлов, възпитаник на Галевата школа, начело с ексбаретата Минко Минков.

Спешните медици в Благоевград бесни на Москов за увеличението на заплатите, сестрите от 560 ще взимат 600 лв., санитарките с 4 лв. повече

Медиците от Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград се вдигнаха на бунт. Причината за недоволството им е илюзорното  20-процентно увеличение на заплатите, прокламирано от министър Петър Москов. Според тях увеличение на възнагражденията има само на лекарите в ЦСМП, увеличението е средно 38 на сто. Останалите от персонала обаче остават  недоволни от заплатите си.

Перник потъна в траур за 2 дни! Втори тромб в мозъка довел до смъртта на Росица Янакиева, погребват я днес

Перник потъна в траур за два дни след смъртта на бившата кметица Росица Янакиева. Погребението й е на 27 януари в  Перник, а поклонението пред тленните останки е носрочено за 11.00 часа в сградата на Двореца на културата в града. Тя почина, без да дойде в съзнание, бори се за живота си 20 дни след спукана аневризма в мозъка и спешна безкръвна операция.

Щракнаха белезниците на ходжа Гюлшан в Сандански, Снежана Димитрова: Обеща за 1500 лв. да ми развали вуду магия, бракът ми още куца, но Бог ме предпази от магьосницата

Полицаите на комисар Йордан Латинов от Първо полицейско управление на МВР в Благоевград задържаха „магьосницата” Николина Василева, известна като Ходжа Гюлшан. 23-годишната шарлатанка е арестувана вчера в Сандански след няколкомесечно издирване от страна на органите на реда. Оказва се, че ходжа Гюлшен е била начело на организирана група от асистенти, които изпълнявали поръчките й, затова още трима от групата й са вкарани в ареста.

Братът на Димитър Бербатов – Асен се призна за виновен пред съдия Маскръчки, отърва се с условна присъда за продажба на кокаин 

Една година и два месеца условно с 3-годишен изпитателен срок за разпространение на дрога, е присъдата на брата на футболната ни звезда Димитър Бербатов – Асен. Вчера той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от окръжния съдия Атанас Маскръчки. Припомняме, че срещу Асен Бербатов бе повдигнато обвинение за два случая на продажба на дрога.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене