Осъдиха условно брата на Бербатов за дрога


_MG_0056 (2)

Той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата

Една година и два месеца условно с 3-годишен изпитателен срок за разпространение на дрога, е присъдата на брата на футболната ни звезда Димитър Бербатов – Асен, съобщава struma.bg.Братът на футбулната звезда Димитър –Бербатов се призна за това, че е разпространил наркотици на двама благоевградчани. Той сключи споразумение с прокурор Георги Качорев, съгласно което ще изтърпи условно наказание от 1 година и два месеца. Според обвинението за периода 6 ноември 2012 – 5 март 2013 г. година Бербатов е продал кокаин на Асен Ангелов и Борислав Войнов на обща стойност 268 лв.

Той бе осъден и на 10 месеца условно за шофиране с отнета книжка, което бе установено при полицейска операция на 30 януари 2013 година в Благоевград. Общото наказание за двете престъпления е 1,2 месеца условно, с три годишен изпитателен срок. Споразумението бе одобрено от съдия Атанас Маскръчки и влиза веднага в сила.

През октомври 2012 г. Асен бе задържан на главен път Е-79 в колата на жена си, като полицаите откриха в бебешкото столче на сина му 19 грама кокаин. Районният съд в Дупница му даде 1 г. условно, но той обжалва наказанието пред окръжния съд в Кюстендил.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене