Без категория

Наско Сираков: Коце Маца ме измами жестоко с къща в Драгалевци

наско сираков

„Моят кумец Константин Хаджииванов (извесетен като Коце Маца) ме измами с имот в Драгалевци. Прехвърли ми къща срещу дългове, по-късно разбрах, че я е заложил в банката“. Това разкри пред ПИК синята футболна легенда Наско Сираков. И продължи: „Прецакан съм, няма да правя нищо за да спася имота и да го запазя, безсилен съм, каквото и да направя, не мога да го върна, излъган съм и това е“.

Съдебен изпълнител насрочи търг за къща, собственост на легендата на „Левски“ Наско Сираков.

Информацията е публично достояние на сайта на Камарата на частните съдебни изпълнители. До 17 февруари ще се подават оферти за къщата на Наско Сираков, която е обявена за публична продан. За продан е обявена двуетажна жилищна сграда със скромно обзавеждане на ул. „Сладкопойна чучулига“ в столичния квартал Драгалевци.

Имотът, който ще бъде разигран на търг, е на два етажа. Жилищната площ е около 200 кв. метра, дворното място към него – 702 кв. м. В сутерена има гараж за две коли. Публичната продан ще започне от цена 487 500 лв.

Имота е бил заложен в банка още през 2005 г. от предишния собственик – петричкия бизнесмен Костадин Хаджииванов. „Сираков е постъпил меко казано наивно, възможно е било да провери дали имота е изряден“, казаха пред медията ни брокери.

В момента Хаджииванов е издирван от Интерпол заради участие в схема за манипулиране на мачове и черно тото. През 2009 г. Наско Сираков купува сградата от Хаджииванов, но задължението към банката не е уредено и ипотеката остава.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене