Бареков: Искаме доверие, за да свалим БСП и ГЕРБ от власт

Бареков 1

Николай Бареков призова българите да подкрепят ПП „България без цензура“, за да се сложи край на порочното статукво в управлението на държавата. „Искаме от хората доверие, за да свалим БСП и ГЕРБ от власт“, е посланието, което новият политик отправи от Пловдив. Трябва да изравним процентите си с тези на БСП и ГЕРБ за евровота, защото ние сме единствената алтернативата и същеявременно най-голямата извънпарламентарна партия, заяви Бареков. Той обясни, че управленската програма на партията ще бъде завършена още през март.

Има възможност за коалиция с още две партии, съобщи лидерът на „България без цензура“, но се въздържа на този етап от конкретни имена, за да ги предпази от медийна инвазия. Ще се опитаме да направим правителство на малцинството, обясни той. Коментира и идеята за референдум заедно с евровота, като посочи, че партията му я подкрепя, но само ако в допитването до народа бъдат включени въпросите за намаляване на броя на депутатите, премахването на депутатските имунитети и отпадеането на партийните субсидии.

Атанас
Бареков бе в Пловдив днес, където бяха избрани първите местни лидери на партията. Той пусна и първата бюлетина в подкрепа на Хайк Гарабедян за председател на структурата в най-големия пловдивски район – Централен.

Атанас1
Гарабедян бе избран на поста със смазващо мнозинство, а медиите бяха поканени, за да се уверят в прозрачността и демократичността на вота.

моят глас
Юристът Атанас Панчов ще ръководи район Южен, бизнесменът Атанас Червенков ще отговаря за партийните дела в район Източен, а в Западен юздите ще държи Юри Величков. Все още продължават учредителните събрания с избор на ръководства в останалите два района на Пловдив


Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене