Местния печат

печат

Вестник „Вяра”:

 

Зловещо! Фамилия убийци готвели покушение срещу Кубрат Пулев, спречкал се в дискотека с тартора Марти Джито

Бандата за мокри поръчки, която бе задържана при акция на Специализираната прокуратура, е готвела кърваво отмъщение срещу боксьора Кубрат Пулев, научи „Преса“. Причината била, че преди време спортистът се спречкал в дискотека с единия от тарторите – Мартин Георгиев-Марти Джито. Мартин, който бил много отмъстителен, започнал да уговаря свои авери да причакат боксьора с метални пръти и да му счупят краката. Те обаче не успели да изпълнят черния си план. Зловещата банда, която се оглавявала от Мартин и от майка му Мила Георгиева, действала от началото на 2012 г. Групата се изявявала като истинска сицилианска фамилия. В нея членували бившият съпруг на Мила – Михаил Георгиев, доведеният й брат Максим Кулишев и родният й брат Ангел Ангелов, съобщи Даниела Попова, шеф на Апелативната спецпрокуратура.

 

Самоковската депутатка д-р Красимира Ковачка: Кой ще удари финансово рамо на общинските болници, здравната реформа ще се случи само с воля

Депутатката от Самоков д-р Красимира Ковачка повдигна проблема за промените в общинските болници и каква ще бъде тяхната съдба на заседание на парламентарната комисия по здравеопазване. По време на заседанието бе проведен блиц контрол с министъра на здравеопазването Петър Москов. В заседанието участваха представители на Българския лекарски съюз, на здравната каса и пациентски организации.

Поставени бяха въпроси за срока за въвеждане на електронно здравеопазване, за определяне лимитите на болниците.

 

Апостолов мести в самостоятелна килия „самоубиеца” Юлиян Павлов в бобовдолския затвор, говорил е с психолог

32-годишният Юлиян Павлов, който вдигна на крак затвора в Бобов дол, вече е в стабилно състояние. Онзи ден той се опита да скочи от прозореца на помещението, където излежава своята присъда. Павлов е осъден за грабеж. Вече е настанен в самостоятелна килия, за да няма контакт със затворници, за които твърди, че му оказват психически тормоз. Лишеният от свобода ще говори с психолог в опит да преодолее кризата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене