ВИДЕО: До края на март – началото на април, Гоце Делчев с готова спортна зала

IMG_20150115_102406

 

За очакваните и през тази година и реализираните през миналата година проекти на община Гоце Делчев, отчет направи пред представителите на медиите в града, кмета Владимир Москов.

Миналата година за община Гоце Делчев бе характерна с реализирането на множество инфраструктурни проекти, които чувствително подобриха вида както на общинския център, така и населените места на територията на общината. Основно, проектите бяха насочени към ремонт и подмяна на водопроводни и канализационни мрежи, ремонт и подобрение на уличната мрежа – асфалтиране, смяна на бордюри, маркировка на ремонтираните улични платна и подновяване на пътните знаци което е фактор за повишена безопасност на движението в общината. През тази година, също ще бъде наблегнато на проекти за подобряване на енергийната ефективност на обществени, детски и жилищни сгради, каза още кмета Москов.

За дългоочакваната от нерокопчани спортна зала, кметът Москов заяви категорично, че е осигурено финансирането и до края на месец март – началото на април, спортното съоръжение ще бъде готова.

Да се поднови прекъсната традиция – среща веднъж на месец с представителите на медиите в града, обеща още кмета Москов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене