ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
В понеделник предприемчивостта ви изисква съюз и съгласуване на действията ви във финансовата сфера. Имате затруднен служебен ден поради неизяснени проблеми. Но ако ръководителят ви е жена, можете да разчитате на подкрепа и осветляване по интересуващите ви въпроси.

ТЕЛЕЦ
Хубаво е в понеделник Телците да са по-находчиви и предприемчиви. Съюзените действия за вас са препоръчителни и резултатни съответно. Разговорите с определени лица във връзка с изискванията ви за нова служба или подобряване условията на труд и заплащане ще бъдат успешни.

БЛИЗНАЦИ
Представителите на Близнаци успешно ще започнат новата седмица, ако са настойчиви в намеренията си и смело се захванат с делата си. По този начин, без дори да подозирате, ще изходатайствате благоприятното си развитие. А то не изключва подобренията в материален смисъл.

РАК
Финансово стабилизиране ви очаква през първия ден от новата седмица. То обаче едва ли действа ласкателно за самочувствието ви, тъй като имате лични проблеми и дори налице са при някои обиди и огорчения. В служебен аспект имате перспективи за добра професионална реализация.

ЛЪВ
Лъвовете имат пред себе си добър ден, изпълнен с много оптимизъм. Някои от вас са си извоювали служебно място в чужбина и вероятно днес заминават. Други имат затруднения от паричен характер. Действайки съюзени, ще разрешите и някои проблеми от финансово естество.

ДЕВА
Повечето от представителките на знака ще имат труден понеделник. Любовната връзка или партнирането с някого би могло да облекчи деня ви. Всички Деви имат днес добри възможности за справяне с финанси, ако са настойчиви в делата си и по-предприемчиви.

ВЕЗНИ
Въпросите, по които сте претърпели частични неуспехи, днес ще можете да разрешите, стига да не са с финансов характер. За бизнесмените е важно да се осланят днес повече на съдружниците и така ще останете доволни от постигнатите резултати. Хармония и любов ви очакват в дома.

СКОРПИОН
В понеделник повечето от Скорпион изживяват любовна мъка, вероятно поради прекъсване на връзката. Това обстоятелство е толкова обсебващо, че не само влияе на настроението, но и може да предизвика здравословно неразположение у някои. Хубаво е да се огледате.

СТРЕЛЕЦ
С твърдата вяра в личните способности и възможностите за самостоятелно справяне мнозина Стрелци се отправят на път за чужбина. Имате стимули, а и развитието ви там се очертава благоприятно. Тези, които са на работа, ще имат трудности, предизвикани от проблеми на началниците.

КОЗИРОГ
Понеделник е успешен ден и въпреки някои неудовлетворителни аспекти от финансово естество ще се радвате на постиженията си. Важен факт за развитието ви през деня е дейност в съюз с някого. Възползвайте се от подкрепата и не бързайте да се самоутвърждавате.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете внимателни днес на работното си място. Възникват опасни за вас обстоятелства и ако не контролирате поведението си, ще претърпите „катастрофа“. Вашите шефове или преки началници също имат проблеми и най-малката грешка от ваша страна ще стане повод да „оперете пешкира“.

РИБИ
Повечето от родените под Риби са влюбени. Имате тенденции за самоналагане в отношенията и твърде безкомпромисно поведение. Уважавайте изискванията и на другата страна и не предизвиквайте конфликти, което може да доведе до разтрогване на връзката ви.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене