Семейна драма в Симитли! От кого ми е детето?

фдфд

Румяна от Симитли раз­казва за живота си като за филм.

Била прода­дена от майка си, след което в продължение на години де­лила легло с мъжа си и със свекър си. Родила две деца. За първото казва, че е от дя­дото.

  • От кой баща е синът ти?
  • От свекър ми! Очите и ко­сата са на баща му.

Георги Кордев (мъж на Ру­мяна): – Не знам и не съм казал аз нищо. Тя просто си го раз­правя това. Аз не съм от тия.

  • Сина ви ваш син ли е или на свекъ­ра?
  • Мой е, лично мой!

Румяна: – Негов син е, но иначе не е. Биологично не е! Румяна разказва, че до преди два месеца във все­ки удобен момент, когато мъжа й го е нямало свекър й я викал в стаята си и тя се отзовавала, защото нямала избор. В замяна на ласки получавала подслон и храна. Скоро решила да се разведе. Оплакала се в социалната служ­ба, към която семей­ството е зачис­лено от години.

Румя­на Стоилкова (Служба за социално подпомагане): – Тя може да го е ка­зала, но преди години това не е било достоя­ние чак толкова много. Ако има някаква семей­на тайна или не, аз не мога да кажа такова нещо. В момента свекърът е прекалено възрастен чо­век, някъде около 80 години и не вярвам към настоящия момент да има дори и малко истина в тази история.Без име

Дядото също отрича да е отменял сина си в съпруже­ските му задължения.

Христо Кордев (свекър на Румяна): – Тя лъже!

– Ти жена ти обичаш ли си я?

Съпруг на Румяна: – Не, не я обичам и не искам да я виж­дам това е! Тук не ми тряб­ва, защо ми е? Нито работи, нито чисти, нито мие и въоб­ще с нищо не се занимава.

След дни съдът трябва да отсъди при кого да останат децата. И двамата ги искат при себе си, но за момента по-голе­мият Христо рабо­ти на повикване из цялата страна като общ работник, а 15-годишната Рози е в Изправителен дом.2222

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене