Дъщеря на крупен арендатор полетя от 7-ия етаж, издъхна върху козирката на мебелен магазин/ОБНОВЕНО/

59853-632x358

Дъщерята на крупен арендатор от Дупница полетя от 7-ия етаж на блока, в който живее в града. 49-годишната Емилия Николова е открита безжизнена на покрива на мебелен магазин, намиращ се непосредствено до блока, в който живее.

Трагедията се разигра вчера сутринта около 7.00 часа. Съседи веднага позвънили на тел. 112 и на място пристигнали екипи на Спешен център, полиция и пожарна. Медиците установили смъртта на Емилия Николова. В продължение на два часа криминалистите от Дупница правили оглед на мястото, разследвайки обстоятелствата, при които 49-годишната жена е полетяла от терасата на  апартамента си. Емилия Николова не е оставила предсмъртно писмо. Тя живеела заедно с баща си Кирил Димитров.

Пред репортер на „Струма“ съученик на загиналата жена, който пожела да остане анонимен, разказа: „С Емилия сме съученици, заедно учихме до 8-ми клас. Майка й беше учителка. Емилия беше добра ученичка, след като завърши средно образование, замина да учи в Благоевград. Там учи две години, но нещо се депресира и се прибра в Дупница. Бащата Кирил Димитров е голям арендатор на земи в бобовдолски села, отглежда стотици декари череши и жито.

Съседи от блока са чули около 6.30 часа сутринта силен шум, но решили, че най-вероятно са се сблъскали автомобили на улицата. Съпругата ми по някаква случайност е надникнала от прозореца към 7.00 часа и видяла Емилия, просната върху покрива на мебелния магазин, в който работя. Аз отворих към 8.00 ч. магазина, през това време тялото й е било точно над главата ми. Пристигна пожарен автомобил. Огнеборците свалиха безжизненото тяло на Емилия и го качиха в линейката. Жалко, че така нелепо свърши животът й”.

От полицията в Дупница съобщиха, че няма следи от насилие по трупа на Емилия Николова. Въпреки това е започнато досъдебно производство, ще бъде извършена аутопсия на трупа.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене