Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

На вниманието на патриарх Неофит: Дупнишкият отец Благой: Поп Паликарски готви свещеник любовчия за председател на църквата „Покров Богородичен”, Ивайло Ханджийски е сценарист на кражба за 5500 лв., купи си „Опел Омега”

Бившият архиерейски наместник отец Благой вдигна мерника на духовник №1 отец Паликарски и отец Ивайло. Папка с 50 страници доказателствен материал за финансови злоупотреби и прелюбодейства и всякакви канонични нарушения на местни свещеници изпрати до новия патриарх на България – Негово светейшество Неофит, председателят на църковното настоятелство на храм „Покров Богородичен” в Дупница, протойерей Благой Стоянов.

Смях през сълзи: Бизнесменът Георги Щерьов: Участвах заедно с полицията в залавянето на двама крадци на ограда от бившата фабрика „Самоковска комуна”, те бяха задържани, но сега се оказва, че извършителите са неизвестни!

Самоковският бизнесмен Георги Щерьов поиска думата от в. „Вяра”, за да даде гласност на един фрапиращ случай, който говори за безпомощността на полицията да се справи с елементарен случай на посегателство при явни извършители.

Определението „безпомощност” е най-мекото, което може да се каже. На случая повече прилягат „непрофесионализъм, стигащ до абсурд”, „корупция”, „бюрокрация” и т.н.

Валентин Мандев спечели търг на община Сапарева баня за продажба на дървесина от местното лесничейство за 150 000 лв.

Валентин Мандев спечели проведения от община Сапарева баня публичен търг с явно наддаване за продажбата на стояща дървесина на корен в обект, намиращ се на територията на общинското лесничейство в курорта.

Пиянски свади и побоища на Трифон Зарезан в Благоевград: 30-г. със счупен череп и избити зъби след спор за игра на компютър, пийнали благоевградчани и АУБ киргизи се млатят пред дискотека

С пиянски свади, побоища и избити зъби завърши празнуването на Трифон Зарезан в Благоевград. Най-тежко пострадал е 30-годишният благоевградчанин Костадин Г., който е транспортиран за „Пирогов“ с фрактура на черепа.

Росица Янакиева: Приемам решението на пленума, то е взето с голямо мнозинство, но не се отказвам от БСП

Кметицата на Перник Росица Янакиева бе сред 13-те привърженици на АБВ, от които в събота Националният съвет на БСП сне политическото си доверие. Тя бе единствената от нарочените за наказание, която присъства на заседанието.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене