Медийната приказка! Хроникьорката Мис Пиги, как се прави вестник с гъз, спестяванията на Мангиза и серия измами! ВИДЕО + 18

Мис Пиги - Хрониката

Мис Пиги – Хрониката

Дойде време да ви разкажем първата ни следколедна приказка за една местна журналистка от град Гоце Делчев, наречена от автора на приказката – народа – мис Пиги или праската Марго. Живяла си с години тихо и необезпокоявано в миризлива гарсионера над Коцето Руйчев, в едно градче като Гоце Делчев – праската майка Пиги и двете й прасенца недохранени. Чудела се майката как да нахрани и тях, и себе си и видяла, че от нейния прасчо нищо не става, напуснала го, пропила го и сама се цанила за даскалица. Видяла мис Пиги – Маргото, че от даскалска заплата парите стигат само за кренвирши и ошав, но държала да работи, защото нямала друг начин. След серия провали била натирена от директора на училището с молбата никога повече да не бъде даскалица заради мързел и вагинална податливост. Оставила даскалуването Маргого Пиги  и тръгнала да търси нов прасчо да храни и нея и прасенцата й. Не щеш ли на пътеката срещнала добрия вълк Тошко Минев – водата, който й предложил работа в неговото издателстло, разбира се, срещу ласки. Маниер, вроден в кръвта на Пиги от нейни известни роднини с псевдоним – Мима Дантелата. Тогава мис Пиги била млада, някои части под брадавицата на устата и дебелите джуки й хващали око и веднага клъвнала да угажда на Тошко Минев – водата. Направили издателство, наречено „Тя, той, то и онзи, който и да е“ и само шест месеца трябвало на залоената вече Пиги да усвои всичките пари на Тошко и да го прецака до грош. Фалирала издателството и духнала с парите. Направила си свой вестник, нарекла го Пиги нюз. Взела да плюе този и онзи, дори усвоила доста средства от бившето АПК и СДС с мазнене и гъз. За съжаление обаче некадърността надделяла над алчността, Пиги застрадала, че никой не щял да й чете вестника и тя бездарно фалирала медията си, завлачвайки, разбира се, поредните си партьори, както след това ще направи и с НПО – то си „Пирин медия“. И така нашата Пиги се чудила как да оцелее и да не изхарчи за наденица и лютеница последните си спестявания – пари от измамени от нея партньори. Ето защо решила да завлачи единствените хора, които все още й имали доверие – роднините й. Хванала един свой братовчед с име Росен, омотала го в омайните си приказки и той се решил заедно със своите съдружници да си развържат кесията и да й направят вестник – Местна хроника, за да може мис Пиги да плюе на воля, наред и да рекетира хора да правят при нея реклама….

ОЧАКВАЙТЕ СЪВСЕМ СКОРО ЧАСТ 2, 3, 4 И ДО БЕЗ КРАЙ САГАТА НА МЕДИЙНАТА МИС ПИГИ НА ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ СЪДРУЖНИЦИ – САШО КРАНО, КУЦАТА КАТЯ, ДВЕТЕ Й КУРВЕТА… ПЪРДОН – КОЗЛЕТА, МАНГИЗА И ПР.

Бел. ред. – Предварително се извиняваме за нецензурните думи, но така народът е сътворил приказката!

А ПОВЕЧЕ ЗА ВАГИНАЛНИТЕ ПОДВИЗИ НА МИС ПИГИ ВЪВ ВИДЕОТО:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене