Ходжи в Гърменско- Опонентите на „Алианс за права и свободи“ са „гяури“ Нерде Палестина, нерде Гърмен, дерибеи?!

Два дни ходжи са обикаляли в  гърмеснко и в родопските села,  агитирали незаконно за Доган, споделят очевидци пред Топ Преса. Манипулирайки ги чрез болната тема за случващото се в  Палестина- Израел, иначе „духовните водачи“-  ходжите обикаляли от къща на къща и „проповядвали“, как техният спасител е Ахмед Доган, и трябва да се гласува само за него и неговата партия, споделят потресени очевидци.

След като „проповедите“ за Палестина не били достатъчни, дошло време  и за  заплахи за  уволнения и репресии, ако жителите не гласували за„Алианса за права и свободи“ на Доган, наричайки опонентите на партията , „гяури“, споделят още запознати. Припомняме, че официално главно мюфтийство забрани на духовници да се занимават с избори, но Топ Преса има категорични доказателства, че в Дъбрен и Дъбница главно основни остриета за изборния резултат са били именно имами. Имами ползващи измами! 

Либерализъм отвсякъде…Политическа злоупотреба с вярата е най-грозна форма на репресия и противопоставяне, по-зле и от принуда на раб. място. Абе все „либерален“ стил, стилът на Доган! За щастие този стил вече е към края си! 

ОЧАКВАЙТЕ УДАРНИТЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ НА ТОП ПРЕСА ПО ТЕМАТА!

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search