170 РАЗРЕШЕНИЯ ЗА СТРОЕЖ СА ИЗДАДЕНИ ОТ ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

170 разрешения за строеж са издадени от община Гоце Делчев от началото на годината до момента. Основната част от тях касаят жилищни сгради и инфраструктура на територията на цялата община.

7 са разрешенията за строеж издадени на училища, като едно от тях е за обновяване на Детска ясла Пролет в град Гоце Делчев, друго за изграждане на пристройка към СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Брезница“, а останалите пет са за спортни площадки в гр. Гоце Делчев и селата Мосомище, Борово и Буково.

За създаване на предприятия за производствени нужди също има издадени много строителни разрешения, като основния брой от тях е за различни видове складове в град Гоце Делчев. В село Мосомище ще бъде изградена фабрика за производство на сокове, а в село Борово предприятие за дървообработване, производство и търговия на дървен и опаковъчен материал. Издадено е разрешение за реконструкция и рехабилитация на общински път Баничан – Брезница, както и за реконструкция на фонтана пред Дома на културата.

Предвижда се въвеждане на мерки за енергийна ефективност, реконструкция и модернизация на улично осветление във всички населени места в общината. Сред издадените строителни разрешения е и това за закриване и рекултивация на клетка – 1 към Депото за неопасни отпадъци.

Данните показват, че броят на строителните разрешения издадени от община Гоце Делчев нараства, което е знак за стабилна местна икономическа обстановка.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search