Влюбената в Сандански, Николета Маданска

Николета Маданска, все по-често може да бъде забелязана в Сандански, споделят очевидци. Журналистката използвала  всеки свободен уикенд и отпрашвала за югозападния град, в който се влюбила.

„Покрай децата и аз вече мога да кажа, че обичам този град. Тук животът тече с друго темпо. И е красиво всеки сезон“ – написала бившата на Венелин Петков в социалните мрежи. Николета Маданска не само се влюбила в града, ами и в нов мъж, с който посещавали Сандански заедно и със синовете й.

„Климатът и минералната вода на Сандански правят чудеса със здравето. Над 80 различни извори има в града, като живителната течност излиза на повърхността с температура между 42 и 81 градуса Целзий, които дават възможност да се потапяте дори в откритите водни басейни през цялата година. Освен това водата е с ниска минерализация, но богат химичен състав, без цвят и мирис и с приятен вкус. Всичко това в съчетание със сухия и топъл климат превръща града в естествена лечебница. А списъкът със заболявания, които се повлияват положително от минералната вода и въздуха на Сандански са много.“, споделила чаровната блондинка.

Близките хора на журналистката се радвали особено много , че най- накрая Маданска  е намерила точния за нея човек.

Като напомнят, че Венелин Петков и Николета Маданска са ясното доказателство в какво се превръща понякога любовта, когато си отиде… ако това помежду им изобщо е било някога любов, споделят близки до тях. Знаем, че те имат две деца, които обаче от няколко години растат само с майка си и нейните родители, а баща им леко „дал фира“…

Петков дълго време бил зает да се дърли с бившата си и да се съди с нея за имоти, а децата му останали  някак в девета глуха. Николета неведнъж се оплаквала на приятели, че съвсем сама се грижела за момчетата си и ако не са родителите й, не знаела какво е щяла да прави. Тя и децата живеели в семейната й къща в село Лозен, а в началото на годината блондинката се върнала на работа в Би Ти Ви.

                                                            

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search