Решаващата дузпа на Гергана Орманлиева, довела до набиране на средства за безплатни тестове на деца, за наличието на инсулинова резистентност.

Гергана Орманлиева отново показа голямото си сърце

Решаващата дузпа на Гергана Орманлиева в благотворителен мач, довела до набиране на средства за безплатни тестове на деца, за наличието на инсулинова резистентност.

На 20.10. БСП – Обединена левица отбеляза Националния ден на благотворителността със зрелищен футболен мач в гр. Гоце Делчев. Най-добрите футболисти сред социалистите от Гоце Делчев излязоха на терена срещу ветерани от футболен клуб „Пирин“ Гоце Делчев.

На една от обновените футболни площадки на Градския стадион в Гоце Делчев се изсипа дъжд от голове под бурните скандирания и подкрепата на публиката. Началото на мача бе дадено от кандидатите за народни представители Гергана Орманлиева и Абедин Камбуров.

Срещата завърши при резултат 5 : 5, което наложи победителят да се определи чрез изпълнение на дузпи. Решаващата от тях, която доведе до победата на червения отбор с номер 28, бе отбелязана от кандидата за народен представител Гергана Орманлиева. Така, срещата завърши с общ резултат 9 : 8, като футболистите на БСП – Обединена левица се оказаха по-точни след изпълнението на дузпи и победиха.

Приходите от благотворителния мач ще бъдат дарени на Детско отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“ Гоце Делчев. Те ще се използват за извършването на безплатни тестове на деца за наличието на инсулинова резистентност.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search