Мъглива и студена сутрин

foggy_06

Днес облачността ще е променлива, на отделни места, главно в Североизточна България ще прехвърчи сняг. В сутрешните часове в низините има условия за образуване на мъгли. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад и след обяд в Дунавската равнина ще се усили. Максималните температури ще са между 1° и 6°. За София максимална около 1°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 5°, а минималната (-7°), за Банско 6°/-9°, Разлог 6°/-8°, Дупница 5°/-7°, Кюстендил 5°/-7°, Перник 3°/-10°, Гоце Делчев 8°/-6°, Сандански 5°/-6° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 5°, а минималните до (-7°).

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще остане по-високо от средното за месеца и през деня слабо ще се понижи.

Над планините ще е предимно облачно, на отделни места със слаб сняг. Ще духа силен до бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра около минус 4°. 

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максимални температури между 2° и 5°. Температура на морската вода е 5-6°. Вълнение на морето 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене