СКАНДАЛ В ТОП ПРЕСА! Раздор във Величие югозапад! Ивелин Михайлов разследва дали „Шумаро от Крупник“ купува гласове за Стоименови! СНИМКИ

Очевидно фейсбук,  тик-ток, ю-туб и всички нови и стари комуникационни канали вече имат силата да разбъркат напълно реалния политически живот.

Политическите потребители на подобни канали са в тях с единствената цел да търсят „алтернативна информация“ – ако искаха нещо вече чувано, виждано, щяха да са при традиционните медии. И когато хора като Ивайло Мирчев (мега активен и  звезда в социалните мрежи) им предоставят тази „храна“ (за нея по-долу), в опитите си да се върне отново на депутатското кресло, потребителите поглъщат тонове. Всичко това са все още нови състояния и процеси, които тепърва ще се изследват. Но имат нещо общо: не може да бъдат измерени, тоест не може да се определи кой точно колко е харесван в необятното информационно море, от коя точно трънка ще изскочи заек – „ъндърграунд“ (в неутрален смисъл казано, наистина нещо „под земята“), който тепърва ще e източник на изненади.

Такъв е и случаят със прословутият списък  с купувачите на гласове за изборите на Ивайло Мирчев от „ДА, България“.

Как и от къде е запознат Ивайло Мирчев със списъка пълен  с имена и прякори от цялата страна е един въпрос , който си остава  засега загадка, която няма как да бъде разрешена ако прокуратурата не се самосезира.

Загадка не остана единствено, това че според достоверни източници на Топ Преса,  именно Мирчев е в основата на раздор, който тлее между скандалните братя Стоименови и Ивелин Михайлов от „Величие“. Михайлов се зарекъл да провери, за какво става въпрос и установи ли престъпления или схема щял да вземе крути мерки.

Именно след извадения наяве списък, става   ясно че за скандалните от общ. Симитли братя

Стоименови раздавал пари  срещу вот лице, по прякор Шумаро от с. Крупник.

Димитър Велев- с прякора Шумаро е популярен в родното си село Крупник и района с криминалните си прояви, бурен нрав и полицейско досие. Става още по „известен“, когато влезе в затвора в Бобов дол за нанесен побой над медик. Припомняме, че той беше задържан в сградата на община Симитли от служители на Второ РУП – Благоевград и „Съдебна охрана“ за изпълнение на присъда 9 месеца затвор при първоначален строг режим на изтърпяване. По- късно след направена проба за алкохол, отчела 2 промила и след брутално предизвиканата катастрофа от него, Шумаро влиза отново в затвора, този път за 2г.

Интересен персонаж около братята е и  Славчо Гургулеев, или по- точно соченият за мъжката секретарка на братя Стоименови, който смени три партии само за шест месеца. След като медиите припомнихме бляскавото минало на братята, свързано със сводничеството, изнасилването и кредитното милионерство, напомняме че Стоименови започнаха да блъскат този техен „работник“ сочен като политически хамелеон напред в листите.

 

А Ивайло Мирчев? „Син на Николай Мирчев, член на БКП и първи секретар на БКП в община Крушари. Големи богаташи!!! Ивчо беше едно разглезено комплексирано дебелаче, закърмен с комунистическа идеология у дома, но рязко се пребоядиса за да бъде в крак с времето. Ако утре дойде комунизъм, веднага ще смени цвета… Такъв си е!

Понеже е дебелаче и комплексиран, сега отслабна и иска да навакса с жените които винаги са го отбягвали като филия с олио. Сега има две любовници и се опитва да дерибейства в Добрич“.

Това са думи на случаен човек в Добрич, попитан за мнение относно Ивайло Мирчев…

 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search