Доган с писмо днес… Отчаян се обърна към народа!

Днес Ахмед Доган има Фейсбук изява.

Нещо като в тон с модата или по-скоро изява в полето на безпомощността. Като спомен от миналото в съвременните технологии. Стои си в сарая и води прения със самия себе си, доволно поглажда мястото, където бяха космите по време на агентурния период. Вече няма сараи, остана седенето и командите в нета…

Основният извод от фейс-изявата е, че ментата вреди на здравето на мозъка на Доган. „Чивасът“ определено беше неговото питие – хем кефлийско му беше, хем „беше в час“ за ставащото извън „сарая“, хем главата раждаше анализи-трепач. „Чивасът“ му беше като илач… поне за главата.

Доган без „сараи“, без „ТЕЦ“, без 30-милионни дарове от Вълка и други от „флората“ на „дълбоката държава“, без опцията „аз раздавам порциите“ е тъжна гледка.

Тъжно е да го гледаш, мъчно е да го слушаш, отчайващо е да го четеш. Доган не е в час, ама никак не в час.

Доган без сараи – това е било национален въпрос?!

Опитва се да натовари с личната си драма и кахърите на ДПС-то цялата държава.

Това, че вече няма сараи определено е постижение на българската демокрация. Това, че в смесените региони се провеждат най-демократичните избори от зората на демокрацията насам е голямата демократична победа на етническите турци. И т.н., и т.н.

„Чивасът“ определено вършеше повече работа на Доган, отколкото ментата сега.

И без това на цвят е като шампоан „Коприва“. Помните го този хит, нали? С тази разлика, че бе за външна употреба, не за вътрешна. Въпреки че целите са сходни – да се оправи главата.

Самият Доган се превърна в шампоан. Мехури и нищо повече. Мехури, които се пукат един след друг. Остава обаче неприятното усещане след употреба…

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search