Председателят на партията и на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отново защити целостта на партията, като се противопостави на опитите марката ДПС да премине в частни ръце.

Патентно ведомство към Ахмед Доган – марката ДПС не е твоя и никога няма да е!

ДПС е на хората, а не на Доган и неговите дерибеи! Председателят на партията и на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отново защити целостта на партията, като се противопостави на опитите марката ДПС да премине в частни ръце.

24rodopi.com съобщи, че преди няколко дни в ДПС е получено решение на Патентното ведомство на Република България, с което е отказано да бъдат прехвърлени на Ахмед Доган марките на партията.

Припомняме, че в началото на месец август Джевдет Чакъров направи опит да прехвърли, чрез заявка в Патентното ведомство, всички марки на ДПС на физическото лице Ахмед Доган. Тогава юрист с богата практика посочи пред 24rodopi.com, че в търговските отношения има термин престъпно корпоративно рейдърство и вероятно чрез тези действия Чакъров и компания целят да заобиколят устава и закона, за да започне ДПС от нова точка на съществуване – като частна партия.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search