Тризначките от Благоевград: България- очаквате ли ни?

*Нов обрат с просякините в Лондон *Спят върху кашони по улици и стълби…

Голямото завръщане на тризначките просякини от Лондон се отлага! Култовите едно време сестри от Благоевград Вяра и Надежда нямат пари да се приберат в България. Двете дружки, които от години спят по улиците и на стълби пред жилищни сгради в британската столица, се престрашиха да помолят българите за помощ, след като публично неведнъж оплюваха както родината, така и сънародниците си.“Здравейте, ние пак сме на улицата и пак просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си! Интересно ни е дали в България някой изобщо ни очаква? „, признава Надежда.

Заявката на легендарните тризначки, които всъщност сега са двузначки, защото третата Любов се омъжи щастливо в Англия, блеснали във „ВИП брадър“ преди години с култовите си изрази, сред които „Дека са ми пръстените?“, дойде часове след старта на новия сезон на риалити формата. Повече от седмица по-късно заявката им за завръщане у нас отлежава на трупчета, а двете продължават да просят около „Ковънт Гардън“ с багажа си, натъпкан в един куфар, приседнали върху кашон.

Заявката за завръщане у нас дойде като шок за последователите на тризначките, тъй като сестрите дълго плюха и се оплакваха от това колко много мразят България. След като се разбра, че нямат пари за билети, двете жени спряха да публикуват с мрежите какво се случва с тях. Последните им призиви бяха за помощ срещу крадци, биячи и изнасилвачи по улиците, където спят. Дано да са добре…

 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search