Евгени Крънджилски ще спечели поръчка за 400 000 лева в Благоевград?

Две фирми кандидатстват в открита процедура за доставка на строителни, ВиК и отоплителни вентилационни и климатични инсталации в общински сгради. Обществената поръчка е за 400 000 лева, но без ДДС.

До момента оферти са подали бизнесмените Евгени Крънджилски и Стефчо Методиев Китанов. Те са управители съответно на „Бодрост 96“ и „Лотос“. Съдружник на Крънджилски е дейщеря му Любка, а на Китанов – неговият брат Благой. От служители на фирмата на Евгени Крънджилски разбираме, обаче че исканото обородване вече е доставено в склада на предприемача. Това означава ли, че търгън е с предизвестен край, питаме ние от Топ Преса?

Съгласно заложените критерии от възложителя материалите следва да бъдат оригинални, фабрично нови и неупотребявани. Те трябва да са произведени от качествени материали, осигуряващи нормална и безпроблемна експлоатация за периода на ползването им и да отговарят на БДС и/или Европейските стандарти. Предвиденият максимален срок за доставка е до 5 работни дни, считано от деня на заявката. Предстои отваряне на ценовите им предложения от екипа „Байкушев“.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search