Потресаващо разкритие! Държавата разбра кой е корупционерът Галчев!

Анархия! НДК се руши след ремонта на топ данъчния длъжник Николай Галчев за 16,5 млн. лв.

Седем години измежду като компания на един от най-големите длъжници на Национална агенция за приходите Николай Галчев беше определена да ремонтира Националния замък на културата за цели 16,5 млн. лева във връзка европредседателството, величествената постройка безусловно се разрушава от вътрешната страна поради калпави строителни действия. За това сигнализираха наши източници от Министерството на културата. По думите им, с изключение на безбожно безценен, ремонтът най-вероятно бил осъществен през куп за грош и по този начин всякога, когато там предстоял огромен концерт или интернационален конгрес, страната на ново трябвало да излива един панер с пари за “ремонт на ремонта ”.

“Нито е хубаво, нито е готово. НДК в никакъв случай не е бил в по-окаяно положение от вътрешната страна. Калпави ВиК връзки, апаратура, която гърми и мига като дискотека, а за похлупак управлението би трябвало да наема външни реализатори да замазват гафовете на Галчев ”, изплака служителка от Националния замък, която е потресена при какви условия й се постанова да работи.

Припомняме, че през 2017 година ремонтът на НДК бе предоставен на “Галчев инженеринг ” ЕООД. Не е инцидентно, че името хем е същото като на от дълго време известната в сектора Галчев инженеринг груп, хем е друго. Причината е, че компанията, която прочу пиринския строителен олигарх Николай Галчев, е изпаднала в големи отговорности към Национална агенция за приходите и освен към данъчните. Двама съдии-изпълнители, които работят по случая, защото значително – по-точно 56 подизпълнители си търсят неизплатени пари, имат информация от Национална агенция за приходите от 2015 година, която демонстрира 1 345 000 лева отговорности. След седмица ще имаме информация за задълженията в този миг. Най-вероятно те са трансферирали 1,5 млн. лева.

Елементарна инспекция в ДАКСИ сочи, че милионният дебитор е тясно обвързван с изпълнителя на ремонта на НДК Галчев инженеринг ЕООД. И в двете компании шеф е брачната половинка на боса Николай Галчев – Марияна Василева Галчева, която е и притежател на Галчев инженеринг ЕООД.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search