„Метро” в Благоевград пред фалит?! Ядосаният клиент Иван Петров: Служителите гледат като попарени, стоката е разхвърляна, осветлението мъждука като в порнофилм, мръсно и студено е

 Работниците на магазина довериха: Лишиха ни от новогодишен банкет

 

Един от най-големите магазини – „Метро” в Благоевград, е пред фалит, заяви пред „Вяра” ядосаният клиент Иван Петров. Той пазарува в „Метро” от самото му откриване. Благоевградчанинът сподели, че останал крайно недоволен от последния си пазар там. „Никога повече кракът ми няма да стъпи в „Метро”. Състоянието на магазина е отвратително, студено, тъмно, а отгоре на всичко и служителите на касите те гледат така, все едно си им влязъл в дома да ги окрадеш. След последното си посещение там останах много разочарован”, допълни още той.

02-01-02  463_n

„С идването си, отдалеч ми направи впечатление, че половината от лампичките, сложени като коледна украса на витрините на магазина, не светят. Тревата в зелените площи пък сигурно не е косена от миналата година, а стъклата на козирката на входа чак се чернеят от мръсотия. Вътре положението не е по-добро: още с влизането в магазина ми се стори студено, осветлението мъждукаше, сякаш не посрещаме Коледа, а сме в киното на някой треторазряден порнофилм.

02-01-02  938_n

Лутането в търсене на служители е цяло приключение, а ако случайно намериш някой – той блъска количка като зомбиран, сякаш не е на работа, а е тръгнал на пазар! Освен намръщеното изражение на лицето тези служители май не са много наясно със стоката и разположението в магазина. На много от рафтовете стоката липсва или тази, която е налице, е в пълен хаос и не на мястото си. Освен всичко това на някои рафтове в хранителните отдели подложките за стоката бяха разядени, вероятно от някакви много силни препарати. Аз като гражданин на тази държава се питам: няма ли Комисия по храните или Комисия за защита на потребителите в България, които да се самосезират за тези нарушения на изискванията, касаещи не само посетителите, но служителите – все пак и те работят там, а проблемите най-вече с осветлението касаят и тях – не е все едно дали четеш на хубава, силна светлина и на приглушено осветление, защото лошото осветление разваля зрението! Приключенията с пазаруването ми продължиха и на касите, където се оказа, че цените на повечето от стоките с намаления – разни коледни лампички и играчки, въобще не са такива, каквито бяха указани на табелите в сектора, в който се продават. За капак на всичко при излизането се оказа, че и на паркинга е такава тъмница, която не позволява, ако не да не можеш да си намериш колата,то не можеш да си подредиш малкото закупени (не по моя вина) стоки в багажника на колата, та се зарекох повече да не пазарувам в „Метро”, а да ходя да си правя покупките в „Кауфланд”, където е топло и светло, а и някои цени са доста по-ниски от тези в „Метро”, разказва още възмутен Иван Петров. Потърсен за коментар от наш екип, управителят на „Метро” в Благоевград не бе открит. Служителите обаче под секрет ни довериха, че за първи път от отварянето на магазина тази година дори за тях не е имало и новогодишен банкет. Според работещите там това е неопровержимо доказателство, че търговската верига изнемогва финансово и този факт още повече затвърждава тезата, че голямата и силна само на думи верига е пред фалит.

Вестникът е готов да публикува коментара на управителя на магазина в Благоевград.

Снимките:

1 Иван Петров

2  Осветлението в „Метро” е повече от лошо, тъй като повечето от лампите там не работят.

3  За да намериш това, което търсиш в „Метро”, е нужно повече от късмет, тъй като стоките по щандовете са безразборно разхвърляни

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене