„Места“ се надигна с петица след издънката срещу „Левски“, местна звезда в ролята на манекен в Абланица

Фаворизираният в горното ниво на пиринската бундеслига „Места“ от Хаджидимово се надигна с 5:0 срещу „Брезница“ след първата издънка през сезона преди седмица за 1:1 с „Левски“ от Огняново. С хеттрик блесна топ реализаторът на домакините Стефан Терзиев, който откри голеадата в 7-та мин. и я продължи час след началото, преди да я закрие в 80-та мин. Пирпирев и Тафров, съответно в 48-та и 71-та мин., добавиха по едно попадение за разгрома на третия в класирането.

В неделя лидерът гостува на култовия стадион във Вълкосел, който феновете наричат „Клетката“, а за брезничани предстои нулев кръг след напускането на първенството от „Планинец“ /Годрево/.

В „Б“ областната група добри новини в рамките на броени дни споходиха тима на „Бистрица“ от Абланица, който рита в подгрупа „Места-Изток“. През уикенда отборът от хаджидимовското село дочака първата си победа през кампанията с 3:1 вкъщи над Горно Дряново, последвана от пратка с екипировка, дар от футболната фамилия Зайденови. В ролята на манекен влезе местната звезда Мартин Газиев, който носи фланелката на третодивизионния „Пирин“ /ГД/, но отскочи до родното си място да присъства на презентацията на новата премяна.

„МЕСТА“ /ХАДЖИДИМОВО/: Харизанов, П. Симеонов, Т. Симеонов, Коджебашев, Тафров, Ряхов, Костадинов, Полимеров, Ст. Терзиев, Пирпирев, Джугданов.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

struma.bg

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search