Всеки един българин трябва да има възможност да гради, да твори, да бъде свободен, да получи добро образование, добро здравеопазване, достойни старини. За младите хора трябва да има бъдеще и надежда да се развиват.

МЕДИЙНА БОМБА! Ивелин Михайлов:Когато има управление, което унищожава народа, е нужна „модерна революция“. Тя не е кървава, не е хубаво да правим революция с оръжие.

Когато има управление, което унищожава народа, е нужна „модерна революция“. Тя не е кървава, не е хубаво да правим революция с оръжие. Но можем да правим революция със саботажи. Да не могат да изпълнят плановете си и да се откажат.

Всеки един българин трябва да има възможност да гради, да твори, да бъде свободен, да получи добро образование, добро здравеопазване, достойни старини. За младите хора трябва да има бъдеще и надежда да се развиват.

На управляващите им трябва територията, не народа! Трябва да разберем, че сме един народ, да не се разделяме, а да си помагаме. Затова досега политиците ни противопоставят и унищожават историята ни, културата и традициите, защото те крепят ценностите, които ни правят народ!

 

Няма да позволим да се случи това, което се опитват да постигнат управляващите – да спрат движението на хората. Ще покажем как могат няколко района да се развиват извън тяхното управление. Липсва свързаност в страната, което е фактор за обезлюдяването на малките населени места. Искаме да върнем живота в селата и да направим така, че нашата страна да има най-хубавата продукция.

Имаме природни дадености и почви, но в земеделието и животновъдството няма бързи пари и се унищожават плодородни земи с ветрогенераторите и соларите, за да се вземат бързи пари! В същото време, без добра инфраструктура няма как да има движение на хора, продукти, стоки и услуги в България.

Проблемът, нерешен за България от 1878 г., е липсата на един тунел или бърз път, който да свързва Северна или Южна България.

Програмата на Величие акцентира и върху мерки за привличане на туристи, като за целта трябва да се подобрят инфраструктурата, градският и междуградският транспорт.

 

България е богата на минерални извори, които лекуват почти всички видове заболявания и туризмът трябва да се възползва от тях.

Трябва да започнем да заселваме отново селата, като ги възстановяваме, да направим междуселски транспорт, с който всеки един жител на дадено село на един час да има автобус, с който да може да дойде до града и да си свърши работата. В селата да направим спортни зали, училища, детски градини. Да създадем условия хората да могат да живеят и да се развиват там. Правим и програма, с която да им възстановим къщите, да бъдат по-хубави!

 

Държавата няма служби, което означава, че ние нямаме защита. По начина, по който България функционира не може да заема геополитически позиции, защото не може да се защити.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search