Това са дерибеите, хора които живеят в паралелния свят на приказките от сараите. И тези хора трябва да разберат едно - това е европейска България и в нея всичко се случва по закон.

Соколът, дерибеите и техните мушии. Или щом си човек на Доган теб закона не трябва да те лови!

Преди дни, дългогодишният евродепутат и бивш посланик Александър Йорданов отстреля Ахмед Доган. Председателят на 36-ото Народно събрание каза на Сокола истината в очите .

„Благодаря на г-н Доган, че е дал възможност на „момчето“ Пеевски да участва в българската политика. Очертава се този Делян да изпълни това, което мнозина наши политици не успяха за 34 години, а именно да натири от политиката „проклятието на България“ и да извади на светло „дерибеите“ в Догановата партия“, написа Александър Йорданов във Фейсбук.

Един от тях вече е задържан за извършване на престъпление и съдът постанови той да остане в ареста, защото има опасност да извърши и друго престъпление. Това се нарича върховенство на закона в действие! Не самоуправство и наглост, каквито проявяваше правителството на Кирил Петков и Бойко Рашков, а нормално европейско върховенство на закона, написа още Александър Йорданов. И заяви:

„Освен това намразеният от Ахмед Доган лидер на „Новото начало“ от дълго време заема ясни евроатлантически позиции. Не си поплюва и когато казва истини за прокремълския ни президент. Изобщо този Делян, когото не познавам лично, се държи политически отговорно и нормално. Дали изкупува по този начин стари вини? Възможно е. Има ли политик без вина в България? Но най-малкото Доган е този, който може да го съди. Или пък шарлатаните „протестъри“, които коленичили кокореха оченца и скандираха: „С Вас сме, г-н Президент!“ Те нямат думата.

В крайна сметка съдът е този, който ще реши, какво заслужава за неправомерното си деяние депутатът Джейхан Ибрямов, другар на Ахмед Доган и Илхан Кючюк. А на 27 октомври гражданите ще решат дали има необходимост от „Ново начало“ в българската политика.

Припомняме, че на 04.10  прокуратурата повдигна обвинения на Джейхан Ибрямов, един от най-близките хора на Ахмед Доган, който бе арестуван на паркинг на хранителна верига в София със 100 000 лева белязани пари за купуване на гласове.

Според обвинението в периода от 25 септември до 2 октомври тази година той поискал и взел „дар“, за да упражни влияние при вземане на решение от длъжностни лица от Министерството на отбраната, във връзка със службата им.Според други,  разследването е за организирана престъпна група, ощетила държавната хазна с над 11 млн. лв. През лятото името на Ибрямов беше замесено, след като медии публикуваха снимка на джип, ползван от депутата, който бил иззет уж от разследващите.

Наскоро, бившият кмет на Кърджали от ДПС-Доган Хасан Азис каза  пред бТВ, че срещу него има повдигнато обвинение за престъпление по служба и че му е наложена мярка „подписка“. Защо ли?

Друг, който е под крилото на Сокола е Мюмюн Искендер.

Напомняме, че Мюмюн Искендер, Али Али и Байрям Иляз бяха в следствения арест от 20 септември с обвинение за организирана престъпна група, извършила злоупотреби с евросредства от Държавен фонд „Земеделие“.

Това са дерибеите, хора които живеят в паралелния свят на приказките от сараите. И тези хора трябва да разберат едно – това е европейска България и в нея всичко се случва по закон.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search