Водачът на листата на БСП-Обединена левицата Кирил Добрев посети благоевградските села Падеж, Логодаж, Българчево и Рилци

Кирил Добрев: Северна Македония няма да види Европа, ако не се откаже от антибългарската пропаганда

Водачът на листата на БСП-Обединена левицата Кирил Добрев посети благоевградските села Падеж, Логодаж, Българчево и Рилци, където разговаря с жителите. Основните теми, които поставиха местните, бяха свързани с качеството на живот, здравеопазването и доходите.

 

Неизменна тема бяха и отношенията на страната ни с Република Северна Македония. “Не знам доколко македонските управляващи политици са искрени в желанието си да влязат в Европейския съюз. Сигурен съм обаче, че ще се погрижим това да не стане, ако не се откажат от антибългарската пропаганда”, категоричен бе Добрев. По неговите думи е важно хората в Македония с българско самосъзнание да бъдат спокойни и защитени.

По темата за здравеопазването водачът на червената листа заяви, че не е лошо да има частни болници, но техните условия трябва да бъдат такива, каквито са за държавните и общински болници, а не да концентрират само високоплатени клинични пътеки. “Предлагаме и въвеждането на защитени лечебни заведения за по-отдалечените места, които да компенсират разстоянието до областния център”, каза още Добрев. Според него обаче всички тези идеи могат да се реализират, ако има работещ стабилен парламент и редовно правителство.

 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search