Въпреки това, тя до ден. днешен лев не е издължила а все още се прави на бизес дама, дори е член на местния Ротари клуб, където върши уж благонорителност. 

ШОК! Бирник обезценява фабриката на Лили Боргато в Абланица!

Съдия изпълнител обяви за продан фабриката, която е собственост на бизнес дамата Лили Боргато намираща се в хаджидимовското село Абланица.

На 772 272 лв.. оценка получи най-голямата обувна фабрика /сн. 1/ в хаджидимовското с. Абланица – на бизнесдамата Лиляна Боргато /сн. 2/, след като вчера съдебен изпълнител я обяви за публична продан. Няколкото сгради, сред които има и нови, се простират върху терен от 7750 кв.м, непосредствено до бившия стопански двор.

Само постройките са със застроена площ над 3 дка. Към тях има пристройки, офис, битови помещения, склад, нафтово стопанство и помпена станция. За финансовите затруднения на фабриката на „Лиди“ ЕООД се заговори преди няколко години, когато Боргато спря да плаща заплати на многобройните си работници и жителите на селото я обявиха за персона нон грата. Играта загрубя, след като в социалните мрежи те започнаха да си искат парите от нея, а тя си изпусна нервите и нарече жителите на Абланица „грозни хора с грозно поведение, злобни, завистливи и неграмотни“ /сн. 3/. Абланци се заканиха да я съдят за публична обида, но няма данни да е подаван сигнал в прокуратурата или в съда.

Въпреки това, тя до ден. днешен лев не е издължила а все още се прави на бизес дама, дори е член на местния Ротари клуб, където върши уж благонорителност.

ЕТО И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТА:

УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ – парцел VIII /осми/ от кв. 37 /тридесет и седми/, по действащия план на село Абланица, Община Хаджидимово, Област Благоевград, одобрен със Заповед № 38 от 1977г., на ОНС и Заповед № 21/08.03.2002г., на Кмета на Община Хаджидимово, със площ на урегулирания поземлен имот по акт за собственост от 7750.00 /седем хиляди седемстотин и петдесет/ кв.м., а по геодезическо измерване от 6433.00 / шест хиляди четиристотин тридесет и три/ кв.м., при съседи по скица: от изток – земеделска земя, от запад – УПИ IX /девети/ от кв. 37, от север – бивш стопански двор, от юг – улица, ведно с построените в имота:

* ДВУЕТАЖНА МАСИВНА СГРАДА – ОСНОВЕН ЦЕХ със застроена площ от 815.00 /осемстотин и петнадесет/ кв.м., и ПРИСТРОЙКА на един етаж към него със застроена площ от 24.00 /двадесет и четири/ кв.м., изградени в централната част от поземления имот, при граници – от четири страни – двор на поземления имот;
* МАСИВНА СГРАДА – НОВ ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ със застроена площ от 394.00 /триста деветдесет и четири/ кв.м., построена в североизточната част на поземления имот, при граници – от запад, север и изток – двор на поземления имот, и от юг – масивна сграда – цех за обувки, функционално свързана с долуописаната сграда:
* МАСИВНА СГРАДА – ЦЕХ ЗА ОБУВКИ със застроена площ от 1391.40 /хиляда триста деветдесет и едно цяло и четиридесет стотни/ кв.м., а по геодезическо измерване от 1551.00 / хиляда петстотин петдесет и един/ кв.м., изградена съгласно Удостоверение за въвеждане в експлоатация № 15/13.05.2004г., на Главния архитект на Община Хаджидимово и одобрен архитектурен проект към Разрешение за строеж № 28/18.08.2003г., на Главния архитект на Община Хаджидимово и състояща се от: Блок А – сграда за основно производство със застроена площ от 925.00 /деветстотин двадесет и пет/ кв.м., БЛОК Б – склад със застроена площ от 218.50 /двеста и осемнадесет цяло и петдесет стотни/ кв.м., БЛОК В – офис със застроена площ от 23.10 /двадесет и три цяло и десет стотни/ кв.м. и БЛОК Г – битови помещения със застроена площ от 65.50 /шестдесет и пет цяло и петдесет стотни/ кв.м., функционално свързана с МАСИВНА СГРАДА – НОВ ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ, цялата изградена в източната част на поземления имот с граници: от север – Масивна сграда – склад, от изток, юг и запад – двор на поземления имот и ведно с всички подобрения и елементи на благоустройствената
инфраструктура на описания имот и ведно с всички подобрения и приращения направени в гореописания недвижим имот по смисъла на чл. 92 от ЗС, ВЕДНО с НАФТОВО СТОПАНСТВО с монтирани 2 бр. резервоари по 12 /дванадесет/ кубични метра, изградено със стоманенобетонна шахта в предната част на резервоарите, като на нивото на терена е изпълнена стоманобетонна плоча, като са оставени необходимите отвори.
* ПОМПЕНА СТАНЦИЯ със застроена площ от 41.00 /четиридесет и един/ кв.м., а съгласно геодезическо заснемане 48.00 /четиридесет и осем/ кв.м., изградена в южната част на имота – от север – Масивна сграда – цех за обувки, от изток – двор на поземления имот, юг – масивна сграда основен цех и запад – двор на поземления имот;
* СГРАДА на един етаж със застроена площ съгласно геодезическо заснемане от 20.00 /двадесет/ кв.м., на един етаж, изградена в северозападната част на имота, със граници – от изток – земеделска земя, от запад – УПИ IX /девети/ от кв. 37, от север – бивш стопански двор, от юг – двор на поземления имот.

Повече информация за тази публична продажба и контакт с ЧСИ може да видите в сайта на Камарата на ЧСИ

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search