Кой всъщност е влогърът от Хвостяне предизвикал такъв интерес в социалните мрежи? Станал известен с разпалването на скандал!

Еляса Хасан е на 24 години  и е от село Хвостяне. Занимава се и то доста успешно с така нашумялата в последните години професия,  инфлуенсър. Прочул се преди години, като разпалил етническо напрежение в родния си край, обиждайки с грозна реплика „Великден“ и правенето на козунаци и боядисването на яйца. Стигнало се до там, че бил порицан в училище и дори срещу него е имало опти за посегателство от негови ученици. След това обаче, си взема поука и започва на чисто в нова светлина. Започнал първо с гейминг канал, преди 5 г. решава да  създава свои видеа, които обработва сам.  Въпреки че съдържанието което качва предимно е било за развлекателна цел, и   не му носело никаква печалба,  по късно му носи множество  последователи в социалните мрежи, а от 3г. инфлуенсърството е основният му източник на доход.

Има по-малък брат, който иска да прилича на батко си, и по- точно искал да има умението му да се справя с всичко с лекота. Родителите му го описват като внимателен, послушен и дете с характер.

Попада в „Островът на 100-те гривни“ за да предизвика себе си и да спечели играта.

Какъв човек е той, има значение само в реалния живот, споделя Еляса в предаването.

Убеден е , че хората не го познават истински,  и във виртуалния свят никой не се интересува от това кой е човекът Еляса. В играта иска да покаже, че може да бъде мислещ, потаен и хитър. Казва, че се ориентира бързо и обръща внимание на малките детайли. Умее да контролира емоциите си, трудно се афектира.

Стратегията му е да се обгради с малко, но верни съмишленици. Би ги жертвал обаче, за да се придвижи напред в екстремното приключение. „Приятелствата и добрите отношения са за реалния живот. „Островът на 100-те гривни“ е друга вселена. Отивам на него, за да спечеля играта“, казва той.

 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search