Извънредни новини за Сашка Васева! Певицата взе важно решение

Певицата Сашка Васева проговори за здравословното си състояние, което през последните няколко години е колебливо и води непрестанна борба за живота и зрението си. А след тежките операции и трудно възстановяване тя е взела важно решение, което със сигурност ще изненада мнозина. 

Тя разкри докъде е стигнало нейното лечение и има ли шанс да прогледне отново. Но сцената е тази, която я държи жива и няма намерение да се отказва от музиката. За тази цел е подписала нов договор с музикална компания.

„Много съм щастлива! Спасих се благодарение на това, че пях на фестивала „Пирин фолк“. Сглобката, която се получи между мен и публиката, и това, че станаха на крака, ми даде криле и си казах, че ще бъда здрава в името на народа. Когато чувстваш, че някой те обича, си готов на всичко.“

Фолк звездата и “Милена рекърдс” възобновяват съвместната си работа, която датира от началото на века.  Сътрудничеството между харизматичната певица и музикалната компания си поставя за цел да промени звученето в попфолка, за да се върнат истинските хитове и не на последно място песните да бъдат със социална насоченост, отразяващи действителността.

“Само по този начин ще успеем да запазим българското в себе си и ще стигнем до публиката” – твърди обичаната певица.

През последните години животът на Дупнишката Мадона е една постоянна борба. През 2021 г. певицата бе диагностицирана с тумор в главата, който доведе до трайна загуба на зрението й. Васева претърпя тежка 12-часова операция в Германия, където лекарите изваждат онкологично образувание, колкото яйце. След очакваното спасение най-голямата мечта на Сашка е да прогледне отново.

„Специалистите стигнаха до заключение, че на зрителния нерв му трябва време да се възстанови, но аз не искам да чакам. Един български лекар, непознат за мен човек, който ми е фен, се свърза с руския академик Мулдашев. Той е обяснил, че с електромагнитна стимулация ще се оправя много бързо“, разказа с надежда легендата.

Изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“ иска да се подложи на иновативния метод и споделя, че вече е преживяла най-страшното и не се страхува./show.blitz.bg

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search