Коранът- свещена книга или книга с ценоразпис? ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ХОДЖИ ШАРЛАТАНИ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!

Както е известно, Коранът отрича ходжи джинджии и правенето на магии а

измамници  „развалят” черни магии срещу хиляди левове…

 

Инстаграм, Фейсбук, Тик-ток, въобще интернет от години  е залят с така наречените ходжи, които се рекламират. Твърдейки, че развалят родови проклятия, помагат да се отключи каналът на богатствата, връщат любими хора, развалят „зло око“ и изграждат „огнени защити“ от магически нападения за цял живот и още куп „таланти“ които умеели.

А хората сякаш обезверени и като последен лъч надежда пробягвали до тези „докоснати хора“ с надеждата, че ще решат проблемите в живота си.

Повечето от вас нееднократно са чували или попадали на истории как някой страдал от черна магия и тя задължително му била направена от ходжа, както и за страховитите им муски, заровени или скрити в почти всеки български дом. За сметка на това самите „злосторници“ неспособни да развалят магии и още по-дръзкото, че търсенето на помощ от такива води до загуба на душата и вечна анатема. Масовата концепция у нас е, че ходжите са нечестиви магьосници, възприемани в облика на коварни наглеци, които непременно ще ти влошат живота. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.

Равносметката?

В България са стотици хората, които са „проплакали“ и продължават да плачат от измамите на подобни ходжи. Стотици хиляди са и левовете, които са дадени по тези хора „таланти“.

Няма как да не припомним, провелото се преди време интервю дадено за Топ Преса от  Ходжа Айледин , който на въпросът на какви цени работи, отговори по следния начин:

„За всеки град на България, цената е различна. При мен цената в Благоевградска област за едно гледане е 94 лева. За Кюстендил и Перник – 115 лв. За софия- 155 лв. А когато лекувам дадена болест, или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема дали магията е от по-стара или е от по-скоро. Ако магията или лечението или събирането на разделени двойки се направи и развали в същия ден, когато съм гледал, цената е доста по-ниска, отколкото другия път. На всекиму цената е различна.“

Изчисленията са според каноните на Корана! От кога в тази свещена книга, има и ценоразпис?

Знае се, че  истинските ислямските духовници не извършват подобен вид дейност. Все едно да кажем, че християнските свещеници си служат с отвари и заклинания, което в масовото съзнание звучи абсурдно. Също толкова неоснователно е да се смята, че и мохамеданските владеят някакви чародейства. В случаите когато става въпрос за извършител на магическа дейност, посветен и носител на такова познание, тогава е правилно той да бъде определян като магьосник.

 

Все пак стадо без черни овце няма!

А докато има шарани, ще има и рибари!

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search