ЧОВЕШКАТА СТРАНА НА ЗВЕЗДИТЕ!Семейството на Димитър Бербатов и защо не искат светско внимание? СНИМКИ

Колкото и странно да звучи, има популярни личности, които макар да имат профил в социалните мрежи, предпочитат да държат личния си живот далеч от него, избягвайки да публикуват интимните моменти, изпълващи онази част от ежедневието им, стояща далеч от светлините на прожекторите.

Сходно постъпвал  и Димитър Бербатов, особено що се отнася до семейството му,  въпреки че от време на време той все пак прави изключения, задоволявайки любопитството на своите почитатели, които с радост надничат зад завесата, спускаща се над дните му извън терена, в редките случаи, когато им се отдаде тази възможност.

„Щастлив съм, че имам 3 жени у дома“ – споделил футболистът преди време.

Съпругата му, Елена Щилянова е с три години по-голяма от Бербатов. Двамата се запознават през 2006 г. в  столично заведение, което е едно от любимите на футболните национали. По това време тя била студентка в УНСС.

Според различни източници, приятелите на Бербатов харесват Елена и я определят като „скромна“ и „земна“.

Често медиите я наричат „Хубавата Елена“.

За пръв път тя се появява с него на светско събитие през 2017 г. на благотворително събитие, организирано от футболиста. Тогава заедно с тях са били както двете им деца, така и майката на Бербатов.

„Щастлив съм, че имам 3 жени у дома“ – споделил футболистът преди време по повод 8 март.

Димитър Бербатов и Елена имат две дъщери.

През 2009 г. се ражда първото им дете – Деа. 2012 г. идва с още едно щастие за семейството. Нейното име е Елиа.

Футболистът понякога споделял снимки с дъщерите си в профила си в Инстаграм. Елена обаче почти не се вижда в кадрите. Нейното желание било да избягва изяви пред медиите и Бербатов подкрепял решението й.

Малката информация, която се  знаела относно дъщерите му, е  че Бербатов не жалел никакви средства за тях. Те учат в най-скъпото училище в България, Англо- американското. Най-високата такса там е 23 020 евро на година, а ако се ползва транспорт – се добавя още 1565 евро. Англо-американското училище в столичния квартал Панчарево е едно и от най-труднодостъпните у нас. То се води към посолството на САЩ. Охранява се особено старателно. Постоянно около него кръжат полицейски патрулки, а входната врата е преградена с огромна бариера и е с многобройни камери с висока разделителна способност. Постоянно влизат черни лимузини с дипломатически номера.

Димитър Бербатов не успя да спечели продължителната си битка за президентския стол в БФС, но очевидно не е много унил от този факт, той винаги  намирал  утеха в лицето на семейството си.

От началото на годината, Бербатови имали и нов обитател на просторната им къща, а именно кученце от породата мини пудел, известен още като „той“ пудел.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене