Онируполис „настъпва газта“ така че всичко да е готово до края на октомври

Въпреки, че времето все още напомня и мирише на лято, град Драма започнал да навлиза в ритъма на Dream City. И ако някой каже, че двата месеца до декември са достатъчни, явно греши!

Едва започналата работа, новата общинска власт в Дарма вече е поела задълженията си, да се справи с голямото коледно тържество в Драма. Като преди дни се провело второто заседание на междуфракционната комисия на Онируполис, като е имало първоначална дискусия относно предложенията, становищата на общинския орган и други въпроси.

Струва си да се отбележи, че въпреки, че това е била първата организация на общинската власт на Пападопулос за Онейрополис, трябва да се каже, че отговорният заместник-кмет, г-н Мавридис, имал подходящ опит, тъй като през всичките предходни години той е участвал в междуфракционните събития и помагал за организирането им.

Още от сега започвали всякакви работи с интензивни темпове и от Общината, „натискали газта“, за да може всичко да е готово до края на октомври, така както е по програма, а от  първите дни на ноември трябвало да започнат монтажните работи в общинската градина.

Запитан за организационната рамка на Oniuropolis, г-н Мавридис отбелязал,  „ние сме определили график до 29 октомври и вярвам, че ще го изпълним, така че настройката да може да започне“.

На спешният въпрос, който бил повдигнат на 11 септември за изграждането на   градчето на Дядо Коледа, Общинският съвет в Драма одобрил някои технически въпроси и  първия бюджет, на стойност 242 620 евро. Като това не била крайната сума, а се очаквали нови суми до пълното изграждане на Oniuropolis.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене