И понеже ние от Топ Преса, вярваме че все пак, светлина в тунела  някога ще има, няма да си замълчим и този път!

НА ТРУС С ЕПИЦЕНТЪР РИБНОВО! Потулен скандал с пострадало дете, отново шуробаджанащина…. ФАКТИ И ИМЕНА!

“ Светлина“…. Така се нарича детската градина в село Рибново.

И понеже ние от Топ Преса, вярваме че все пак, светлина в тунела  някога ще има, няма да си замълчим и този път!

Всъщност, няма да си мълчим никога, когато се касае за деца и за безредиците по нашите обществени заведения ( детски градини и училища).

Наш читател се свърза с нас, разказвайки за поредният потулен случай в Рибново, този път  в ДГ „Светлина“  и по разбираеми причини, помоли за анонимност.

Разказът е меко казано, потресаващ!

През лятото, Айше Авдикова,  назначила на работа в детска градина „Светлина“ в която е директор,  собствената си дъщеря  Айлин Авдикова , която едва месец преди това завършила средното си образование.  Шуробаджанащината по нашите села си я знаем разбира се, но питаме, как и защо именно  тогава е бил потулен случай с дете, което едвам не умира в същата детска градина?!

Това пита и нашият читател, това питаме  и ние!

Бащата Мустафа Гюльов дори извадил и медицинско на момиченцето си  Кадер Г, и до там.. Случаят бива потулен, но не и забравен!

За съжаление, черната хроника на  броя на  малтретираните  жени и деца  в България,  непрекъснато расте. Защо? До кога? Или е по лесно да си запушваме ушите, да си затваряме очите, пък като стане най- лошото, държавата ни е виновна, нали? А медиите и те са ви виновни, защото лъжели или не са го отразили.

И не, хич не ни е до  „сензацията“,  нито ще „сеем“ расизъм за който сме били обвинявани в такива случаи! Но няма как и  да останем безучастни, защото Топ Преса винаги е подкрепяла и ще продължава да подкрепя именно най- невинните, децата!

ИМЕНАТА И СИГНАЛЪТ ДО НАС СЕ ПАЗЯТ В РЕДАКЦИЯТА!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене