СЕНЗАЦИОНЕН ОБРАТ! ПРАВО НА ОТГОВОР! Манчо Панюков от затвора пред toppresa.com: Напълно съм здрав! ФАКСИМИЛЕ

По повод статия излазла на страниците на инфорамицонна агенция www.toppresa.com свързана с Манчо Панюков, който излежава доживотна присъда в Бобовдолски затвор за убийство, в редакцията ни позвъни лично той – Манчо Панюков. ПОДРОБНОСТИ ТУК  Първо с нас се свързаха негови близки, които държаха да уточнят, че с пускането на разни подобни „информации“ за влошеното му психическо здраве, някой цели да му навреди, с цел той никога да не напусне затвора, ние взехме решение да поискаме официално и неговата гледна точка.

Какъвто и да е Манчо Панюков той има право да глас, ако има желание да каже нещо. След доста усилия и няколко администритвни хода, на господин Панюков му беше разрешено да проговори пред нас и получихме следното становище: 

„По повод поблукациите излезли във вашия сайт държа да кажа, че съм напълно здрав. Жив съм и съм напълно здрав. Редовно спортувам, посещавам фитнеса в затвора и мога да заявя, че съм в страхотна форма. Всичко останало са спекулации. На всеки му се налага да посеава лекарски кабинет по един или друг повод, но това не означава, че е болен.“ заяви Панюков в телефонен разговор с редактор на Топ Преса. А на нашия въпрос, свързан с това, че близките му казват, все пак, че има намерение да излиза от затвора той отговори:

„Мечтата или целта на всеки един затворник е свободата. Един ден и това може да стане. Законите в България предвиждат опции за свобода дори и за осъдените на доживотен затвор. Така, че всичко е възможно и дано един ден стане…“ , а на въпроса възможно ли е някой и от затвора и от родния му край да. пускат нарочно информации с цел да осуети намеренията му той бе категоричен, че допуска подобни неща, радва се обаче на крепко здраве, редовно е посещаван от близките му и води спокоен и уравновесен начин на живот бил той и зад решенките.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене