"Места“ прегази „Блатска“ с 9:1 у дома преди мачът от пиринската бундеслига да бъде прекратен в последните минути, заради групов протест и атака срещу главния съдия Иван Георгиев.

Играчите на Блатска погнаха съдията в Хаджидимово, прекратиха мача при 9:1 за „Места”

„Места“ прегази „Блатска“ с 9:1 у дома преди мачът от пиринската бундеслига да бъде прекратен в последните минути, заради групов протест и атака срещу главния съдия Иван Георгиев.

Това се случи, след като арбитърът вдигна втори червен картон за гостите, този път на Ибраим Ибраимов, който е племенник на бившия футболист на „Левски“ Саид Ибраимов. Порано бе изгонен Мехмед Ахмедов. Той бе пратен на трибуните в 24-та мин., когато реагира бурно на отсъдената дузпа за нарушение срещу Сюлейман Осиковски. От бялата точка Благой Пасков даде начало на головата фиеста за хаджидимовци – 1:0. В 31-та мин. Георги Харизанов излезе неразчетено и Ибрахим Барзев изравни. Радостта на „Блатска“ помрачи в 35-та мин. Иван Пирпирев с топовен шут от 25 метра за 2:1. В 51-та мин. Осиковски асистира на Марин Джугданов за 3:1. След това на сцената излезе дежурният голмайстор Стефан Терзиев, който се разписа 4 пъти за 12 минути (74, 78, 80, 86), а мрежата до края опънаха също Осиковски и Пасков. Недоволни от развитието на резултата, гостите “яхнаха” съдийската бригада. Последваха закани, блъскане и удари, наложи се намеса и от дежурните полицаи, а Ив. Георгиев сложи преждевременен край на двубоя.

Призоваваме състезателите от отбора на Блатска, ако не могат да понасят загубите, да не се занимават с футбол. Поеха 9 гола след десетки закани, че ще ни “смачкат”, гарнирани с червени картони, разправии със съдийската бригада, прекратен мач… и за капак – счупена врата на съблекалнята. “Браво”, написаха на страницата си във фейсбук домакините.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене