Местния печат

печат

„Вяра“

Бебето Виктор почина 10 дни след раждането си, майката Борислава Тодорова: Д-р Светла Иванова от самоковската болница го изписа здраво, в София му откриха сепсис и белодробен кръвоизлив

Новородено от самоковското село Широки дол почина 10 дни след раждането си. Почернените родители Борислава и Ангел Тодорови обвиняват лекари от самоковската болница в лекарска некомпетентност. Те твърдят, че детето им е изписано като здраво, а всъщност е било болно. Близките на починалия Виктор още не са решили дали ще заведат дело срещу медиците от самоковската болница.

21-годишен дупничанин се хвърли от петия етаж, Иван Кирилов заболял психически, докато бил на гурбет в Чехия

21-годишен дупничанин се самоуби в събота срещу неделя през нощта. Иван Кирилов се хвърли от петия етаж на блока на ул. „Шипка” 6 (дo бившето общежитие на закрития Учителски институт в града), където живеел. Младият мъж заболял психически. Това е причината да посегне на живота си, предполагат познати на Иван. По информация на близки болестта го застигнала, докато бил на гурбет в Чехия. Наложило се близките да пътуват до там, за да го приберат в България.

Дъщерята на юриста в община Невестино – 14-год. Паола Арсова, скочи от 7-ия етаж в Кюстендил след прощален есемес до гаджето си, издъхна в болницата

14-годишната гимназистка Паола Арсова от Кюстендил се хвърли от 7-ия етаж на един от миньорските блокове на ул. „Дрин” в кв. „Бузлуджа” и издъхна час след трагедията. Тийнейджърката посегна на живота си, след като изпрати прощален есемес на гаджето си, с което след празниците се скарала жестоко. Момчето се казвало Георги и учи в 12-и клас.

Антон Станков е новият стар шеф на Гранична полиция в Кюстендил

Антон Станков отново е временно изпълняващ длъжността шеф на Регионална дирекция „Гранична полиция” в Кюстендил, след като шефът му Чавдар Караджов стана аут от системата.

Ветеринарката д-р Елза Драгомирова си върна директорския стол в Агенцията по храните в Перник 

Д-р Елза Драгомирова оглави Областната дирекция по безопасност на храните в Перник със заповед на изпълнителния директор проф. д-р Пламен Моллов. Д-р Драгомирова бе назначена за директор на ОДБХ в Перник през месец март 2011 г. и управлява до септември 2013 г. След смяната на управлението на страната за директор беше назначена д-р Татяна Вангелова, а д-р Драгомирова беше назначена за главен инспектор в дирекцията.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене