ПП ГЕРБ регистрира пълна листа с кандидат-депутати с Росен Желязков начело! Силна листа със заявка за ударна победа в предстоящите избори /ВИДЕО/

ПП ГЕРБ – Благоевград регистрира днес в 13 часа листата си с кандидат- депутати. За пореден път начело на листата е Росен Желязков. Цялата листа с кандидати за парламента представи областният лидер, евродепутатът  Андрей Новаков. Росен Желязков бе представен като най-успешния водач, който 4 пъти вече е депутат от област Благоевград. Новаков изрази надежда, че това ще е последният път, в който ще представят листа за следващите 4 години.

Втори след него е Атанас Камбитов, наречен от Новаков най-успешния кмет на Благоевград в последните 30 години.

Трети е Костадин Стойков от Петрич, 4-ти “ човекът с най-много лични преференции в цяла Югозападна България, Георги Георгиев от Сандански, 5-ти е младият и надежден политик и предприемач Иван Герчев от Разлог, 6 -ти педагогът Никола Джингаров от Гоце Делчев, 7-ми е Евгения Тренчева, директор на училище в Банско, 8-ми Антоанета Богданова-съветник от ОБС Благоевград, следват: Ибрахим Турчин от гоцеделчевското село Брезница, Андрей Миладинов- лекар, анестезиолог и заместник директор на Националната кардиологична клиника, който ще представи Сандански, Тони Чаушев, Илия Сидеров от Сатовча, Георги Марков от Благоевград, Красимир Керезов и други.

Традиционно на последното 22 -ро място е депутатът от Симитли Стефан Апостолов. Андрей Новаков изрази увереността си, че със силна листа ГЕРБ дава заявка за ударен резлултат в предстоящите избори, сигурен, че партията ще запази досегашните си 4 мандата и ще се борят за 5-ти. Атанас Камбитов беше категоричен, че ГЕРБ ще работят като едно цяло за партията и нейния общ резултат, като олимпийски отбор.

Той припомни колко много е направено за Благоевград по време на неговото управление, категоричен, че по времето на ГЕРБ не е имало дискриминиране на кметовете независимо от тяхната политическа принадлежност. Вижте още във видеата ,какво казаха Новков и Камбитов:
Петя Колева

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене