Ти сега ли падаш на дюнята, бе Ага! Ами знаеш ли един Рифат Ходжа от Долно Дряново над 70 общински имота е присвоил докато е съветник от ДПС с години.

Вие си знаете! Каквото и да ви говори Агата става въпрос за пари!

Тежко му е било писано на доктора Доган, да стане демократ на стари години. Той! Човекът с писмата, дето с три реда изправяше на нокти цял един партиен актив и затриваше хора барабар със семействата им само като ги посочи с пръст.

Агата с обръчите от фирми, дерибеите по места и управлявал 34 години партията си авторитарно, клонящо към диктатура, днес говори за колективни решения. Обижда електоратът си наричайки го „сеирджии“. Ами ти какво правеше над 10 години, Ага? Лежеше в кралската си спалня в сарая и си гледаше сеир.

Гледам те вчера, плюеш по кметовете на Джебел, на Каолиново… „наши хора, мачкат наши…“ айде бе! Ти сега ли падаш на дюнята, бе Ага!

Ами знаеш ли един Рифат Ходжа от Долно Дряново над 70 общински имота е присвоил докато е съветник от ДПС с години. В селото си всеки един бизнес държи и държи хората в страх, фирмите му печелят всяка обществена поръчка и закон не го не го лови… Не дерибей! Не феодал! Бей направо!

Пръв беше на протест да ти пази сарая, този Бей. Но щом е с теб – може. Всичко може. В тази държава всичко може щом Доган е ок. Само тук в уж цивилизования свят, можеш да видиш тълпа озверени хора, за пазят двореца на един политик. Представете си ако Борисов живееше в подобен сарай, или Радев, или всеки дени друг политик… Вой до небесата! А за Доган бяхме свикнали и приели, че е султан, че и яхти има, майбаси, дворци…

Това е най – страшното.

Пеевски създал „лични“ контакти, каза Доган. Това какво ви говори? На мислещия човек говори едно – лични са ,а трябвало може би да са „служебни“, а?

Ага, дойде ти резила на стари години от простия ти акъл. Кой да вярва, че ще живееш в къщата на Аталай по милост и ще те вози стара „S“ класа на Гриша Ганчев – тая дето до оня ден си е водил кучетата на ветиринар. Това ти е проблема, а не „демокрацията“ в страната.

И сега наивниците имат задачата да ти отвоюват сарая, а не „демокрацията“. Щото това те и целта на теб, аго Догане! Май ти спряха кранчето, а бебето не ревне ли – биска няма. Така казваме ние по нашия край. Този край пиринския, където не си го посетил десетилетия. Няма те да питаш хората, как са, от какво имат нужда, къде да помогнеш, какво да дадеш…

Сега даже и нагъл – давайте вие, отвоювайте ми ДПС щото съм стар. Стар си и немощен, а докато беше млад командваше и управляваше, така че половината и повечето ти партия да се отметнат от теб. Писна им да са роби на калпавото ти его, Ага!

Къде беше да драснеш два реда за „френската борса“? Дремеше нали. Там дял ти нямаш. Твоите две жалки депутатчета уж се показаха в защита на хората, ама ти сами им го каза преди време „депутатите нямат власт“. А сега вижда де и ти си без власт, Догане!

Ама тя и не ти трябва. Пари ти трябват! За това ревеш. И само електоратът на ДПС може да ти ги осигури с гласове. За това се появи. Топ Преса обаче ти го казва, по леко с обидите и нападките, щото загубиш ли, предадат ли те и хората… пак ще искаш „момчето“ да те осинови. Пак ще искаш само едни „пари“. Щото всичко е за тях и хората знаят това.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене