Село Дебрен – щатът Колумбия!

Наркотици, побои, изнасилвания…. Криминалната хроника на Дебрен е потресаваща. Само от началото на тази година, с най-много криминални прояви са именно от това село, категорична е статистиката! Съдят рецидивист от Дебрен за побой и тормоз над жена

Районен съд град Гоце Делчев даде ход на дело срещу скандално известния рецидивист К. Чолаков – Пажин от гърменското село Дебрен заради системен побой и тормоз над жена. Делото му е образовано от Районна прокуратура, след като млада дама подала сигнал за системен тормоз и физическо малтретиране. Същият имал връзка с въпросната жена, която обаче прерастнала в ежедневни действия целящи да унижат и оскърбят момичето.
На лице е явна проява на садизъм, твърдял експертен психолог, който е бил като вещо лице по делото.  Същия дебренски тарикат стана популярен преди време със случай в на 08.07.2023 г. когато на ул. „Генерал Ковачев“ в гр. Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка джип „Ауди“ с 35-годишен водач от с. Дебрен, писа Топ Преса преди малко. В хода на проверката е установено, че мъжът шофира без свидетелство за управление на МПС , а в последствие се установява, че автомобилът с който е заловен не е негов.
УЖАС! Брутален акт на насилие в Гоце Делчев, мъж от Дебрен отвлече младо момиче
Криминалнопроявен от гърменското село Дебрен е арестуван след жалба на баща на 17- годишно момиче от Гоце Делчев. Жалбоподателят твърди, че дъщеря му е била насила качена в автомобила на Елхан Ч. и е закарана в местността „Лозята“ край село Добротино, където със сила и заплахи е осъществил насилствен полов акт. След което я докарал до Гоце Делчев и я заплашил, че ако „писне“ в полицията ще стане страшно.,

НЕНАЧЕСАЛ СЕ: Разгонен автоинструктор скочи на курсистка в колата!

68-годишен автоинструктор от гърменското с. Дебрен блудствал с курсистка в учебния автомобил. 19-годишната девойка едва дочакала да свърши кормуването ѝ и хукнала към полицията.

Четирима непълнолетни катастрофираха с краден автомобил

Четири непълнолетни момчета са катастрофирали с противозаконно отнет автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Първоначално е подаден сигнал в районното управление в Гоце Делчев от жител на гърменското село Дебрен, че за периода от 22:00 часа в събота, 5 август, до 7:30 часа на 6 август е отнет противозаконно лек автомобил „Пежо“, паркиран в селото отключен и с поставен ключ в контакта на автомобила. Автомобилът е бил открит, катастрофирал в дере на пътя между Лещен и Гърмен. Като съпричастни към извършеното деяние са установени четири непълнолетни момчета, три от които са от село Дебрен и едно – от Гоце Делчев.

Коментарите и изводите остават за вас!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене