ГРЪМНА СКАНДАЛ В КАВАЛА!Учител поиска от учениците си тоалетна и кухненска хартия!

Учителите да питат учениците си за конкретни оферти, обикновено хартия за фотокопирни машини. Понякога други предмети от ежедневието. Консумативи, както обикновено се описват. Въпросът отново става актуален, след като родители от основно училище в община Кавала имат фотокопие в ръцете си.

Освен лист А4 учителят поиска кухненска и тоалетна хартия! Листът с искането на учителя беше раздаден на всички ученици от поне един клас и когато стигна до родителите, те бяха изненадани с право.

Категорични са представителите специално на Община Кавала. Казаха ни, че подобни действия са забранени. Те напомнят, че процесът е различен. То става чрез всеки директор и касае – веднага след това – само Общината.

Много родители от почти всички училища в Общината, предимно от началните, имат да разкажат много скорошни или минали подобни истории. Техните деца ходят на училище с това, което се иска от тях, подобрявайки функционирането му. И всяко дете, което не отговаря и не дава това, което трябва, разбира се е в неравностойно положение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене